בדיכאון עמוק כי אולי אני ביסקסואל

דיכאון בן 15 | כתב את השאלה ב-29/04/14 בשעה 19:39

טוב אני בן 15 , ואני סובל מדיכאון .
בלי סיבה , תמיד שאני לבד בזמני החופשי יש בי עצב רב , מחשבות מטרידות , ובלבול רב לגבי מה שאני אוהב לעשות ומה לא .
אני מבין שמדובר בעיקר בגיל ההתבגרות וגם אני מדבר על כך עם אימי .
לפני 3 חודשים בערך עלתה בי המחשה שאולי אני ביסקסואל וזה ממש מדכא אותי .
מעולם לא הייתי הומו ומעולם לא חשבתי על זה , אם אני יגיד למישהו שאני חושב שאני נמשך לגברים הוא ייצחק איתי ויגיד תהיה רציני , אני לא נשי או נראה ככה בכלל .
ומאז כל פעם שאני לבד עולות לי מחשבות של למה אני הומו ? ולמה אני לא מספר להורים ? וכל העצבים זה שאני לא הומו , ראיתי פורנו גייז , לא עמד לי , עד עכשיו יש לי תחושה של הקאות וזעזוע .
אני לא בן אדם של שיחות נפש , זו פריקה של מועקה שיושבת עליי כבד ותוך כדי שאני כותב אני כבר מרגיש יותר טוב ...
אני נמשך לבנות 100% והפחד שנובע מהבלבול והשאלות הוא ענקי ! אני לא יכול לתאר במילים אני פשוט מת מפחד שאני לא יהיה כמו שאני רוצה להיות , סטרייט ונקי לחלוטין .
לא רוצה להיות בי ? למה לי להימשך לבנים ? אני משחק כדורגל ועד לפני 3 חודשים הייתי בטוח שאני אוהב את זה , עכשיו כבר לא, אני לא יודע מה לחשוב , מה לעשות , עם מי לדבר , מה להגיד לאמא שלי ? זה יעבור ? אני מפחד שהעומס הזה יגרום לי להיתאבד או לעשות מעשים שאני יצטער עליהם .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"