הייתה לי חברה לפני שש שנים בסיבות 3שנים הינו חברים. ובאמת אהבתי אותה אבל בנסיבות שונות גם בגללי וגם בגללה (גיל הטיפש עשרה)לא הצלחנו להיסתדר כי אהבנו אחד את השני יותר מידי עם קנאה והיתיחסות כרכוש פרטי אחד לשני, אבל אהבתי אותה כי היא הייתה כנה , רגשנית, אוהבת אנשים, ועוזרת לזולת, ואכפת לה שיהיה לי טוב. אבל גם חרדה לאבד אותי באופן אובססיבי. מה שאהבתי כי כל הזמן הרגשתי שהיא אוהבת ונאמנה לי ותעשה הכל בשבילי והיא מתאימה לי גם כאישה לילדים שלי וגם מבחינת יופי מאוד נמשכתי אפילו שהיא מלאה בקיצור מאז הייתי עם 3בחורות עד עכשיו. ללא אהבה סתם כסטוץ לדעתי הרבה בנות ריקות מתוכן ואין לי משיכה לאף אחת אלא עם כן יהיו לה את התכונות שהיו לחברה שלי. בזמן האחרון נורא בא לי זוגיות רצינית הבעיה שקשה לי למצוא מישהי שיש בה את התכונות האלה ואני מרגיש שכולם נצלניות לא חכמות או גבוהות בשבילי ואכפת להן מעצמם ומה אנשים יחשבו הקטע שבזמן האחרון אני חולם עלייה הרבה וגם מציץ מידי פעם בפייסבוק שלה לאחר שחסמה אותי השאלה שליי אם יש טעם לדבר איתה ולהציע לה לשבת על כוס קפה או שזה פתטי ???
(היה לה חבר 1 מאז שהייתי איתה לשנה עזב אותה והתחתן) 5שנים מעל ההגיל שלה. הם נפרדו לפני 4 שנים וזה היה חבר מהעבודה של אבא שלה הרגשתי כששמעתי את זה כיאלו שידכו בינהם כדי שהיא תשכח אותי. למה אני חושב ככה??
כי פגשתי אותה לפני 4 שנים במקרה שאלתי מה שלומה והיא התחילה לבכות וחברה שלה אומרת לי תעזוב אותה.
עבר הרבה זמן מאז ולא חלמתי עלייה לפחות 4 שנים שלפתע זה חוזר לי אני חושב שהרבה דברים הישתנו מאז ואנחנו יותר בוגרים ויש סיכוי אבל יכול להיות שזה פאתטי והיא,בכלל לא שמה עליי או בכלל רוצה להיות בקרבת י מה אתם חושבים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות