חשש מלקוחות חדשים והתנהלות מולם, כיצד התגברתם על המחסום הזה?

אנונימי בן 25 | כתב את השאלה ב-23/11/19 בשעה 15:25

היי שלום לכולם.

אני בן 25 מאיזור המרכז וסיימתי לפני מספר חודשים לימודי תעודה (שיווק דיגיטלי), אני מתקשה למצוא עבודה בתחום ומחפש בכל מקום כדי לצבור ניסיון.

העניין הוא שלפחות שלושה אנשים חברים וחברים של חברים הם בעלי עסקים והם מעוניינים בשירות שלי.

בכל פעם שאנחנו מגיעים לשיחה על כך שהם רוצים להתחיל לעבוד איתי אני מתחמק כי אני חושש שלא אצליח לספק את העבודה שאני אאכזב אותם ואת עצמי על הדרך. אני יודע מה לעשות אך אני מרגיש שאין לי מספיק ניסיון ונוצר אצלי לחץ וקונפליקט פנימי.

מצד אחד אני רוצה מאוד לעבוד בתור עצמאי - זה מה שאני רוצה, לקחת עבודות ולפתח את עצמי את העסק שלי וכמובן את היכולות הבינאישיות והעסקיות שלי. אך מצד שני הפחד מכרסם וממש עוצר בעדי אני ממש מרגיש איך החשש תוקע אותי והערך העצמי שלי יורד. מחשבות כמו "מה יהיה" "ואם אני לא אצליח" "אני לא אספר את העבודה" "אני לא סגור שאני יודע בדיוק מה אני עושה" וכו'

אשמח לקרוא סיפורים בעיקר מאנשים שחוו את אותו מקרה או מקרה דומה, כיצד התגברתם על החשש או בדיעבד מה יכול היה להועיל לכם ולתרום לכם.

כיצד התגברתם על המחסום הזה??

מקווה שתבינו
תודה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"