עזרה - מתלבטת לפני הקפאה בחיל המודיעין. מה לעשות?

cutieflower בת 17 | כתבה את השאלה ב-01/12/19 בשעה 19:00

היי כולם :)
חדשה באתר אגב

אני מלשב"ית בכיתה י"ב וממש ממש מתלבטת לגבי המיונים שלי לקראת הגיוס. נכון לכרגע יש שלושה דברים שאני "בקטע" שלהם:
1. פראמדיקית (דירגתי גם 5 במנילה וביקשתי מיון ממיטב)
2. 8200 ערבית - מסלול רשף, אני אחרי שלב הראיון - עוד חודש נכנסת להקפאה
3. קצונה ייעודית - מטה במודיעין או מנהלה בחיל האוויר. (למרות ששמעתי דברים לא משהו על התפקידים שם..)

מציינת כי בשלושת התפקידים אני אמורה לשרת דין אישה כדין גבר !

ממש אשמח לשמוע מכם מה דעתכם על התפקידים, איזה מהם נחשב יותר טוב ובמה מהם אני אוכל לתרום יותר?

(רקע על עצמי מבחינת נתונים : 72,70,54 , מתנדבת מד"א, מגמות כימיה, ביולוגיה,ערבית, נתוני יום המאה סבבה לגמרי - הדרכה, פיקוד, שטח ועבודה בצוות הכי גבוהים)

ממש אשמח לעזרה מכל סוג שהיא, צריכה להגיע להחלטות בקרוב תודה לעונים!

מה מתאים הכי הרבה ?

מודיעין ערבית

פראמדיקים

קצונה ייעודית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"