הכרתי בחור מאוד מבוסס, ומתלבטת מאוד... מה לעשות?

אלמה בת 24 | כתבה את השאלה ב-10/12/19 בשעה 13:01

אז ככה, אני בת 24 והכרתי אדם שמרוויח מאוד יפה, מעל 50,000 בחודש (לא רצה להגיד לי כמה, אך אמר שהרבה מעל 50 בחודש. יש לו 4 דירות בת"א, חברות בבעלותו שמכניסות לו יפה וכו..)
אז ככה, הוא בן 44 גרוש + 2 ילדים.
זה פחות קריטי, הילדים דיי גדולים.

הוא טוען שהוא לא מעוניין להתחתן בשנית, שגרושתו מכשפה והספיק לו.
מצד שני, טוען שרוצה עוד ילדים אך ללא חתונה.

אני צעירה ולא רוצה לבזבז את זמני, אני רוצה בית, ילדים, משפחה וכו...

הבחור מאוד עף עליי, אוהב מאוד את איך שאני נראית, דיברתי איתו על ילדים וטען שהוא לא שולל את זה איתי.
אומר שאני יכולה לחיות כמו מלכה אם אספק את צרכיו.
עוד לא יצא לי לפגוש גבר שמרוויח בסדר גודל כמו שלו, עד עכשיו הכרתי הייטקיסטים, כאלה שמרוויחים 10-20 בחודש וזה תמיד הרגיש לי שזה לא מספיק בשבילי...

אני לא רוצה לוותר על החלום של משפחה וילדים, מצד שני אני אחיה איתו כמו מלכה, יש לי המון חששות, אני לא מחפשת נטו כסף, אני מאוד רוצה משפחה אוהבת, מלוכדת, אהבה, מיניות ... ומפחדת שאולי הכסף פה מעט מעוור אותי.

אני יודעת שזה לא ממש ריאלי. מצד אחד מאןד חוששת, מצד שני מפחדת שהחלום שלי על משפחה מלוכדת ואוהבת יישבר.

הוא בעיקר מכוון את זה לסקס וכסף, קצת מוזר לי שלא שולל ילד, נראה שכוונתו לתמוך בי ובילד כלכלית אך אולי פחות כמשפחה וזה לא מה שאני רוצה ומחפשת..

ובכלל, אני לא רוצה להיות תלותית בו, לא אוהבת את ההרגשה הזו, אני אוהבת את העצמאות שלי ורוצה להרגיש שווה לגבר שלי, אני בדילמה...