מפחדת לבחור מקום לימודים לא טוב למדעי המחשב

אנונימי בת 21 | כתבה את השאלה ב-31/12/19 בשעה 12:51

היי,
אני רוצה להתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר 2020
יש לי ממוצע בגרויות גבוה (ממצוע 111 משוכלל, 5 יחידות אנגלית 5 מתמטיקה, 10 מדעי המחשב)
פסיכומטרי עשיתי אתמול (29.12.19) ואני חושבת שאקבל 600-650 (לפי הסימולציות) אבל בוודאות לא 700
ההתלטבות שלי היא כזאת:
*על מנת ללמוד באוניברסיטה אני צריכה פסיכומטרי מעל 700 ומבחינת הציונים בבגרות אני מתאימה. אז כדי ללמוד שם אני צריכה להיבחן שוב בפסיכומטרי ולקוות שאני אקבל ציון טוב
* ללמוד במכללת HIT - לא צריכה פסיכומטרי בגלל הבגרויות ובנוסף אני אקבל מלגת הצטיינות (אני משלמת על התואר לבד)
HIT מתאימה לי כי היא במרכז, מבחינת השכר והתנאי קבלה (לא למדתי פיזיקה וחלק מהמקומות דורשים)
*ללמוד באוניברסיטה הפתוחה (אין לי בעיה ללמוד לבד) ולעבור אחרי זה לאוניברסיטה אחרת

קראתי שתואר במכללה פחות נחשב בתעשיית הייטק מאשר תואר של אוניברסיטה ויש עדפה לבוגרי אוניברסיטה.
אני מפחדת שאני אשקיע את הזמן שלי במכללה ואגלה שאני פחות מעודפת על פני אחרים
בנוסף, אני מודעת שכדי להצליח אחרי התואר בעבודה אז אני צריכה לצבור ניסיון והתוכנית שלי גם לנסות לעבוד תוך כדי התואר בחברות הייטק

אז אני מתלטבת אם להשקיע עוד בשביל האוניברסיטה או ללמוד במכללה או להתחיל באוניברסיטה הפתוחה
אשמח לעצות :(
תודה

איפה עדיף ללמוד

מכללה

לעשות שוב פסיכומטרי לטובת אוניברסיטה

ללמוד באוניברסיטה הפתוחה ואז לעבור

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"