זוגיות זוגיות
 
שאלה 276865
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

בן זוג לא מבין שהוא פוגע בי, וחסר טאקט כלפיי. מה לעשות?

אחת בת 23 | כתבה את השאלה ב-01/01/20 בשעה 19:11

אני ובן זוג שלי שנינו סטודנטים, יוצאים כבר כמעט שנה וחצי ביחד.
הוא שנה ב' לומד תואר קשה והוא לחוץ. כמה פעמים הוא כבר אמר לי שבתקופת הצבא הוא היה מחפש קשרים וזוגיות ויוצא עם בנות, ועכשיו כשהוא סטודנט- אילו לא אני הייתי קיימת בחייו - הוא לא היה טורח לחפש קשר (לדעתי זה דבר חסר טאקט להגיד, זה כאילו "תקשיבי, אני לא בראש של זוגיות עכשיו אבל אם את כבר כאן אז בסדר שיהיה"). בנוסף, הוא אמר לי החל משנה א שבתקופות מבחנים לא נתראה, קיבלתי את זה, אני גם סטודנטית אני מבינה את הלחץ, קיוותי גם בשבילו שיוכל לאזן את מפלסי הלחץ שלו עם הזמן באוניברסיטה. הוא לא מבין אבל שגם אני עמוסה, הוא התעקש שנפגש הסופ"ש והסכמתי בחיוב להצעתו. לי בניגוד אליו יש מבחן מחרתיים ולו יש מחר רק עוד חודש. השכם בבוקר, כשהתעוררתי הוא אמר לי "תקשיבי, אני לא יודע איך להגיד לך את זה בלי להעליב אבל אנחנו מפריעים זה לזה, אם את רוצה להישאר כאן תצטרכי לאמץ כמה כללים כדי שלא נפריע" -> אין לי בעיה עם הכללים האלה שלו (הוא רוצה שלא אטרטר אותו ללכת למטבח, ואתגבר על הביישנות שלי וארגיש בנוח לפתוח מקרר בנוכחות הוריו ולא אפנה אליו בזמן הלמידה שלו), אבל לא הבנתי למה מלכתחילה התעקש שאני אגיע אליו אם אני מפריעה לו ללמוד,הרי זה לא היה לי דחוף להיפגש והוא יודע את זה! כי שוב פעם לי יש מבחן ודברים על הראש. זה הרגיש לי חוסר טאקט מוחלט, שזה הקבלת פנים שאני מקבלת על הבוקר, כשביוזמתי בערב לפי כן אמרתי לו שאני שוקלת לחזור לדירתי ואמר שהוא מעדיף שאשאר, כי הוא שמח שאני איתו. נעלבתי מאוד. לא הבנתי אז מה נסגר עם הזוגיות כאן, עם כל הלחץ הזה שלו? גם בתקופת מבחנים לא נפגש, גם לפני תקופת מבחנים הוא עושה לי סצינות שאני מפריעה ,גם בין לבין, אז אולי פשוט נכריז על הפסקה בזוגיות עד שיסיים את התואר? אז מתוך עלבון וכעס אמרתי לו "אז בוא נפרד וזהו!" ובנוסף שאני יכולה למצוא מישו שלא אפריע לו אף פעם.
גם היה פעם אחת שכן נפגשנו כשהוא היה לפני מבחן ואז הוא האשים אותי שבגללי הלך לו חרא במבחן (הוא טען שאני לא אמורה להיעלב כי זו אשמתי שביוזמתי שאלתי אם אני אשמה בזה וזו הייתה שאלה מתקילה).

הוא החליט להפוך את זה, לזה שאני לא בסדר שאמרתי את הקטע עם "בוא נפרד וזהו" הוא לא רואה אבל את הצד שלי. שבמקום להתרכז בלמידה למבחן שיש לי מחר, אני עצובה וחושבת על זה (לו אין מבחן בחודש הקרוב!) . שהלכתי לבד לאוטובוס (לא הציע להקפיץ אותי), בוכיה לרכבת. הוא לא טרח ליצור קשר. הוא שלח לי הודעה בוואטספ "אז את לא רוצה להיות בזוגיות איתי" - לא הגבתי כי לדעתי זה מזלזל לדבר על נושא רגיש כזה בוואטספ. מאז לא דיברנו כמה מעל 24 שעות. זה גורם לי להרגיש, שאם הוא לא טורח להתקשר כי הוא מרוכז באגו שלו עצמו - והוא חי בסדר עם החוסר ודאות לשאלה המחרידה הזו, אז כנראה שהוא לא אוהב אותי ואין לו בעיה גם להיות נצח בלעדיי.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות