מתוסכלת מכך שחבר שלי גומר מהר. איך אני יכולה לעזור לזה?

מתוסכלת בת 22 | כתבה את השאלה ב-02/01/20 בשעה 09:58

היי לכולם..
אני וחבר שלי בזוגיות שלוש וחצי שנים אבל בשנה האחרונה אני חווה תסכול בשל חוסר היכולת שלי להגיע לפורקן מיני וזאת מפני שהוא גומר מאוד מהר .. זה תמיד היה ככה אבל אני מניחה שזה לא הפריע עד היום בגלל שאולי לא התנסיתי עם גברים אחרים מלבדו ובחיים לא הרגשתי איזה צורך מטורף במין עצמו אבל בשנה האחרונה אני פשוט מתוסכלת ברמות וזה גורם לי ממש להתרחק ממנו לצערי.. תמיד אחרי זה הוא מתנצל ולפעמים הוא אפילו מנסה לשקר עלי שהוא לא גמר בכדי שאמשיך וזה עוד יותר מכעיס כאילו מי משקר על דבר כזה ...?? ואז נוצר מצב שאנחנו לא שוכבים תקופה בגלל שאני לא רוצה להתאכזב שוב
אני ניסיתי לדבר איתו על זה כמה פעמים והוא מובך מזה ואומר שהוא משתדל וצריך יותר תרגול .. אנחנו נפגשים רק בסופשים כי הוא לומד ואני עובדת משמרות ואין ממש זמן וכפי שכתבתי כבר אין לי חשק כי זה תמיד נגמר בתסכול שלי ועידוד שלי אותו ״זה בסדר לא נורא..״
אני באמת משתדלת תמיד להיות למעלה כמו שהוא מבקש והוא עוצר אותי כל כמה שניות כדי להאריך את הזמן ועוד דברים כאלה אבל באמת שזה כבר נהיה ממש מעצבן ואני הבן אדם הכי לא שטחי שיש אבל גם לי יש צרכים
מה עלי לעשות או לפחות לעזור בכדי שזה לא יקרה כל כך מהר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"