האם מקצוע של הורים משנה לגבר טוב ומלומד?

דנה בת 23 | כתבה את השאלה ב-10/01/20 בשעה 10:24

היי ,
אני דנה ואני לא חוויתי זוגיות מעולם.. אשמח לספר קצת:
אני גרה אומנם בהוד השרון שזה מקום איכותי וטוב, אבל נולדתי ברמלה ( עם כל הערכה לעיר הזו .) תמיד מנסה להכחיש שבאתי משם- כי ביננו זה מביך לא? תמיד קוטלים אותי גם אם זה בצחוק ועקיצה אז למדתי לא לספר שאני משם.
אני בחורה איכותית, שחררתי בצבא בקבע, למדתי וסיימתי בגרויות, הייתי משקית חינוך בחיל האוויר ואני אוהבת את הארץ מאוד ותמיד מחפשת לעזור ולתרום
מרגיש לי שהחברה של היום שופטת מאוד ומסתכלת על איזה מוצא את ומאיזה בית את/ה.
אז הוריי המדהימים נולדו במרוקו וטוניס והם קצת יותר ״ פרימיטיביים״ מאחרים. אבי נהג משאית ואימי פקידה בכללית.
אני מרגישה לפעמים שהם יותר קולניים ומדברים עם הידיים - דבר שאני לא אוהבת בכלל למרות שאוהבת ומעריכה אותם. הם יכולים להתווכח ביניהם בצורה מביכה ולדבר בצורה מביכה ( לא פעם צוחקים עליי שאני נראית אשכנזייה לגמרי ואיך יצאתי ככה גם בהתנהגות)
אני מתביישת בתוך תוכי להביא גבר איכותי לאמא ואבא
התחיל איתי לפני 3 שנים חניך בקורס טייס וסירבתי רק כי פחדתי שלא מגיע לו אותי, לא מגיע לו מישהי מבית טוב אבל שהוא צריך יותר..
כיום אני יוצאת עם גבר חמוד יצאנו פעם אחת והוא חובל בצבא - אני מתביישת שהוא או חבריו המדהימים ידעו את זה-
ומפה השאלה שלי- עד כמה משנה לגבר ( אם נגדיר את המילה איכותי , מלומד, טוב, מלח הארץ..) במה הוריי עוסקים? נניח והם מתנהגים אליי מדהים אבל פרימיביים מעט. לא אגדיר אותם הכי בעולם אבל ההתנהגות הכללית מיושנת כזו..
משנה לכם גברים? קשה לי ובא לי לחתוך אבל לא רוצה לוותר לעצמי ולצאת עם ערס כי לפי התפיסה זה מי שמגיע לי ( יש לי אישיו עם בטחון עצמי גם דברים מהעבר וילדים שהציקו לי - בבקשה לא לשפוט)
דנה

משנה לגבר במה הוריי עוסקים או שהם מזרחיים?

ממש ממש לא!

כן קצת