עשיתי תואר ראשון במכללה להנדסה עם ממוצע יחסית נמוך (מומצע 80) סופי, תואר שני?

בדילמה בן 27 | כתב את השאלה ב-11/01/20 בשעה 20:22

אז ככה ,אני אתחיל מזה שאני כרגע בן 27 . למדתי את התואר שלי בהנדסה במכללה יחסית גרוע . הבעיה היא לא המכללה עצמה אלה המחלקה שבחרתי . אני יכול להגיד שבחרתי מסלול לא מעניין כי לצערי במכללה יש רק שני מסלולים והמסלול השני בכלל לא עניין אותי . בזמן האחרון הבנתי שאת רב חיי העברתי בללכת עם הזרם בלי להשקיע ,מה שיהיה יהיה (מה שאני מאד מצטער עליו ).לכן אני שוקל לעשות השלמה של כמה קורסים וללמוד באונברסיטת בן גוריון לתואר שני (יש לציין שאני רווק ,ואין לי משפחה כרגע על הראש , מה שאומר שאין לי אחריות חוץ מעל החיים שלי ) . אני מודע לזה שהמנחים שם יעקמו את האף בגלל הממוצע הנמוך שלי ובגלל המכללה פח שסיימתי בה את התואר (ממוצע 80 בעינהים היא כמו נכשל אני מניח מהממכלה הזאת ) . מישהו מכיר שעשה השלמות לתואר שני בהנדסה וקיבלו אותו לאוניברסיטה ? אני מודע לזה שלימודים של תואר שני יותר קשים מהבחינה של הרבה לימוד עצמי,וקריאת מאמרים והגשת דוחות חודשיים (אני רוצה ללכת למסלול מחקרי ,אין לי טעם ללכת למסלול רגיל בלי תיזה ) . וכן ממה שאני רואה בחוץ ,ברגע שרואים שסיימתי מכללה ,ולא אוניברסיטה
לא סופרים אותך ,אלה אם כן אתה הולך לעבודות של מהנדס שירות או אינטגרציה .היו לי מספר בודד של ראיונות עבודה ,אז ככה שאין לי כל כך להפסיד אם אני חושב על זה בגדול .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"