בחורה שנראת טוב יכולה לפתות כל גבר שהיא רוצה גם אם הוא נשוי באושר?

דנה בת 29 | כתבה את השאלה ב-17/01/20 בשעה 19:54

שלום לכולם, אז השאלה שלי היא כזאת-
אני בזוגיות 6 שנים ומתוכם נשואה 3 שנים.
מאוהבת בבעלי כמו ביום הראשון דואגת לו, מכינה לו, מסדרת לו, הסקס מדהים! וגם הוא בחור טוב שדואג לי עוזר לי בבית, מכבד אותי בסך הכל זוגיות טובה עם תקשורת טובה.
מאז שהכרתי את האתר הזה פתאום זה עירער אותי שכל הגברים בוגדים שקצת לא טוב להם או שהם לא מקבלים שבוע מהאישה מה שגם אני קוראת על נשים שמתחילות עם גברים נשואים ומפילות אותם..
עכשיו תבינו בעלי חתיך יש לו עבודה טובה לא חסר שרלילות שיכולות להיתפס עליו.
אני ממש לא בחורה קנאית לא מרגישה צורך לבדוק לו בפלאפון או להתחיל לעשות עליו מעכבים..
השאלה שלי היא ותענו בכנות אם כולם כאלה?! אם בחורה שנראת טוב יכולה לפתות כל גבר שהיא רוצה גם אם הוא נשוי באושר?? תודה לעונים.
(לא להעלות לפייסבוק)