הייתה לי התאמה עם בחורה מהטינדר (מהעיר שלי בת 25 אין בנינו היכרות מהעבר) התכתבות של שתי הודעות ואז בגלל שהיתה לי תמונה אחת היא ביקשה לראות שאני אמיתי וביקשה פייסבוק.
אחרי יום שלחתי הודעה אם היא הבינה שאני לא איזה פרופיל מזויף והיא אמרה שהיא לא בדקה עדיין, ואחרי שבוע בערך מחקתי כי לא היתה תשובה.
יום אחרי היא ראתה שוב את הפרופיל שלי הבינה שלא ענתה לי ושלחה לי הודעה בפייסבוק ועשתה לי שוב לייק לפרופיל טינדר.
מזכיר אני בן 26.
התחלנו לדבר איזה 3-4 דקות ואז הגענו לנושא הלימודים היא לומדת משהו ואני עדיין לא אבל אני רוצה להתחיל בשנת הלימודים הקרובה ורשמתי שאני "מתעתד בשנה הקרובה" מזה היא כנראה הבינה שאני רשום ושאלה לאן נרשמתי.
אני ניסיתי להסביר שאני עדיין לא רשום כי רציתי ללמוד משהו אחר שבסוף התברר שהוא לא כמו שחשבתי אז ירדתי מזה.
היא או לא שמה לב או לא הבינה ושאלה שוב את אותה השאלה ואני שלא רציתי להיתפס בעיניה כבטלן חסר שאיפות התחלתי להסביר למה התואר הראשון שרציתי לעשות כבר לא על הפרק ואמרתי שאני ארשום בקצרה בפועל יצא איזה 6 הודעות מסנגר של 5 שורות כל אחת (היא לא שאלה למה אני מתחיל רק עכשיו או משהו כזה) יצא ארוך מאוד בקיצור והיא עשתה לי איגנור במסנגר ככה שכל הודעה עתידית שאשלח הולכת ישר לדואר זבל והיא אפילו לא רואה אותה.
עכשיו אני עצבני על עצמי בגלל זה כבר 3 ימים
וחשבתי להחליף את התמונה בטינדר למשך יום בערך עם כיתוב על רקע צבעוני שרשום " השם שלה+ מתנצל יצאתי חסר מודעות נפלתי עלייך משום מקום אבל אני שווה הזדמנות שנייה" ולעשות לה לייק ככה שהיא בטוח תראה את זה.
ידוע לי שזה נואש בצורה קיצונית אבל ממה שהצלחתי להבין מי היא כאישיות נראה לי שהיא הטעם שלי וחיצונית היא מאוד הטעם שלי שזה קורה בערך פעם בשנה שאני פוגש בחורה כזו.
אז לעשות את זה או לא מופנה לבחורות מעל גיל 22 בבקשה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות