חבר שלי מצפה שלא יהיו לי בנים בפייסבוק ובאינסטגרם אבל שאני מבקשת ממנו לעשות אותו דבר הוא מורח אותי ומתרץ תירוצים

לול בת 25 | כתבה את השאלה ב-22/01/20 בשעה 14:45

אנחנו 8 שנים ביחד ..
מתחילת הקשר הוא שנא שיש לי בנים ברשתות החברתיות וביקש שאמחק אותם , מחקתי כי לא רציתי לפגוע בו . אבל ביקשתי ממנו שיעשה אותו הדבר ...
הוא לא רצה ... או תירץ תירוצים שהבנות שיש לו בפייסבוק ובאינסטגרם סתם מהמשפחה שבסוף התבררו כשקר .. במהלך הקשר גם תפסתי אותו כמה פעמים מוסיף בנות והוא מוחק לי מכל מיני אנשים מהחשבונות שלי .... היום כבר התעצבנתי כמה אפשר לערבב אותי ? הןא מאשים אותי בזה שאני קנאית וחסרת ביטחון וכל הזמן חושב שאני מדברת מאחורי גבו עם גברים - ובאמת שאני לא אני מכבדת אותו בלי סוף . אבל מרגישה פראיירית שלו מותר ולי אסור .... הןא הוסיף מישהי שאני יודעת שהוא חרמן עליה רצח והתחיל לתרץ לי שהיא נשואה ושהם בכלל לא מדברים והיא למדה איתו בבית הספר שהיה בחטיבה ... אחרי כל מה שהוא עשה לי התעקשתי ועמדתי על שלי . לא נראה לי הגיוני שהוא ימחק לי אנשים מהפייסבוק ומהאינסטגרם שהוא עוקב אחרי בנות רובן הוא בכלל לא מכיר .. הבעיה שלפעמים אני מפקפקת בעצמי ומרגישה שאולי אני לא בסדר ... ודרך אגב חודש בכיתי לו שיעיף אותה וזה היה אחרי שהוא מחק לי חברים של המשפחה ... דיברתי איתו על זה שהוא פוגע בי בלי סוף והוא בתשובה אמר שאני מגזימה ורכושנית וחסרת ביטחון...אולי אני מגזימה ? אולי צודקת ? בבקשה עזרה תודה

מה לעשות?

תתגברי על זה . תתעלמי

תעיפי אותו