האם ללמוד מדעי המחשב למרות הקושי העצום במתמטיקה?

גל בת 22 | כתבה את השאלה ב-24/01/20 בשעה 16:59

היי לכולם
אחרי התלבטויות עם עצמי בנוגע למה שאלך ללמוד החלטתי שהכיוון שלי זה מדעי המחשב.
אני משקשקת מפחד המתואר הזה מהסיבה הפשוטה שיש לי דיסקלקוליה (דיסלקציה מתמטית).
זה לא מונע ממני לעשות מה שאני רוצה אבל בהחלט הקושי הוא עצום למי שיש אותו.
עשיתי בגרות 3 יחידות עם ציון סביר לא מתוך עצלות אלא מתוך קושי אמיתי שבאמת ישלי.
אני יודעת שהרמה של התואר היא מ5 יחידות ומעלה וזה מה שמרתיע אותי.
עשיתי עכשיו פסיכומטרי עוד לא קיבלתי תוצאות, אבל בלי קשר חשבתי לעשות שנה הבאה מכינה של שנה שתכין אותי היטב לתואר ותצמצם פערים מתמטיים.
ובנוסף קניתי ספרי תכנות ואני לומדת כל יום כדי שזה יקל עליי שנה הבאה למכינה.
אני אשמח להתייעץ עם סטודנטים שכרגע נמצאים בתואר ועם אנשים שסובלים יחד איתי מדיסקלקוליה אבל מאוד רוצים להצליח גם בתארים מתמטיים קשים.

האם לעשות את התואר למרות הקושי

לעשות

לא לעשות

לנסות בכל זאת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"