האם ההתעסקות הזו של הבן זוג שלי בגוף של נשים אחרות נורמלית?

Mor בת 20 | כתבה את השאלה ב-31/01/20 בשעה 16:48

היי לכולם, אני והבן זוג שלי חברים עוד מילדות,
ובני זוג כבר 3 שנים, בני 20, המשיכה בינינו תמיד הייתה בשיא אך בתקופה האחרונה, אני מרגישה שהמשיכה שלנו ירדה, אנחנו שוכבים אולי פעם בחודש, בתקופה האחרונה שמתי לב כי לבן זוג שלי יש חשבון אינסטגרם נוסף שבו הוא עוקב אחריי מספר בנות שמעלות תמונות ערום/ חצי ערומות נכנס לשם באופן יומיומי, ושומר בערך 30 תמונות של בנות שהצטלמו בצורה מאוד חשופה.
וגם כי כשהוא גולש בפייסבוק הוא מצלם מסך של בנות שאהב את איך שהן נראות (חצי ערומות) ושומר את זה בגלריה, אני מדברת על בערך כ30 סרטונים/תמונות שמידי שבוע מתחלפות. זה לא משהו שממש הפריע לי, עד שהוא היה מביא ביד על חלק מהבנות האלה, מה שגרם לו להיות ״שבע״ ובכלל לא ליצור איתי קשר אינטימי, ניסיתי להבין מה הסיבה, הוא טוען שזה משעמום או כי אני לא איתו כל היום (למרות שאנחנו מתראים לפחות 3-4 פעמים בשבוע) הוא מנסה לשלוט בחלק של הלהביא ביד, אבל החלק של הבנות באינסטגרם, והצילומי מסך ממשיך, הוא טוען שהבעיה היחידה היא שאני קנאית.
חשוב לי לציין שאני לא מקנאה לו, אני בלב שלם מאוד מפרגנת לו, ואני לא מאמינה בכלל! ששום גבר לא צריך לאטום לעצמו את העיניים, אבל אני מרגישה שהעיניין הזה הוא לא רגיל, שזה לא סתם להתסתכל על בחורה, זה מעבר, ושזה משפיע על החלק האינטימי שלנו, שהוא מעדיף להביא ביד על נשים כאלה, מאשר שנשכב, הרבה פעמים שאנחנו ביחד והוא רואה באינסטגרם פתאום בחורה רוקדת הוא ממש ממש מתלהב, חשוב לי לציין, אני בחורה שנראית מאוד טוב, אני בכושר ובנוסף גם מחוזרת.
אני מאוד מבולבלת, זה תקין שגבר ימשך באופן יומיומי לתמונות של נשים חצי ערומות, יעקוב אחריהן, ישמור
תמונות שלהן? יצלם מסך? יתעסק בזה באופן יום יומי?
ובנוסף, נגיד והקשר המיני בינינו יחזור להיות תקין, ההתעסקות הזו בנשים, החשבון אינסטגרם המיוחד לזה, השמירה של התמונות, הצילומי מסך, אני לא יודעת איך להתנהל עם זה, אין ספק שזה מפריע לי מאוד, פוגע בבטחון שלי, ובזוגיות שלנו, אני לא אגזים ואגיד שאני מרגישה ״נבגדת״ אבל אין ספק שאני מאוד פגועה ולא מפסיקה לחשוב על ההתעסקות שלו בנשים אחרות ובגוף שלהן..
אשמח בלב שלם לכל עצה, הלכתי לאיבוד.

עדכון מMor, שואלת השאלה 2020-02-09 23:56:54

עדיין לא מצליחה לצאת מהמצב שאני נמצאת בו.
גיליתי כי רשם לאחת מהבנות שעקב אחריהן מהחשבון המזויף שהיא מחרמנת אותו.
אין מילים לתאר כמה קשה קיבלתי את זה, כי אחרי הכל אנחנו מכירים כבר נצח, ובחיים לא העלתי על דעתי שיעשה דבר כזה.
הוא מחק את החשבון ואת התמונות והכל, ואומר שלא יקרה יותר.
אבל אני לא מצליחה להתנער מההרגשה הזו שבעיניו אני כלום ושום דבר, אני מרגישה נבגדת, אפסית, ושבישבילי הוא הכל עבורי.
אני לא מצליחה להסתכל עליו אותו הדבר, אני לא מעכלת שהוא שלח הודעה למישהי שהיא מחרמנת אותו. כדאי לי לשקול לסיים את זה בינינו? היו לו כל כך הרבה הזדמנויות..
שמור עדכון

ההתעסקות נורמלית?

כן

לא

אחר