הי לכולם,
אני בת 20 אני לא יודעת אם זה קשור למה שיש אבל בכל זאת אספר לפני כמה שנים עברתי תאונת דרכים כהולכת רגל ועקב זה נהיו לי הרבה בעיות של פחדים מכבישים ובעיות ביטחון ועוד.
אני רוצה לשאול שאלה שיכול להיות שהיא נוצרה לי עקב התאונה אבל אני לא יודעתאיך לעבור את זה ולהפסיק ..
אני כל הזמן רבה ושאני רבה זה גורם לי להרגיש חזקה וטוב עם עצמי אני תמיד רוצהלנצח ולריב ,אמא שלי אומרת שאני רבה ורוצה לריב עם כולם במיוחד במשפחה שאני מתחצפת לאבא שלי ורבה עם אחים.
אני רואה את זה קצת שונה אני מאוד אוהבת צדק נכון שפה ושם באמת התנהגתי לא יפה אבל מתי שאני רואה משו קטן ולא במקום כמו זלזול כלפיי הוא כלפי משהו אחר ישר אני תוקפת אני גם נפגעת מהר מאוד לוקחת כל דבר ללב וישר מתנקמת הוא עונה מרוב שאני רעה וקשוחה יש בחור שקורה לי ערסית מה לעשות איך לשנות ולטפל בזה.
גם יכול להיות שאני מנסה לשנות את האופי שלי ליותר קשוחה כי בעבר רציתי לעסוק בתחום הפלילי ואמרו לי שאני עדינה אז אני רוצה להראות כאילו חזקה ושאי אפשר לצחוק עלי ..
תודה לעונים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות