שלום,
אני בת 22. בתיכון למדתי מתמטיקה ברמת 5 יח"ל וסיימתי עם ציון 74, תמיד הצלחתי יותר בתחומים ההומנים יותר והגעתי להישגים יפים (אזרחות, ספרות, היסטוריה וכו').
היו לי הרבה התלבטויות לגבי מה ללמוד באקדמיה, החלטתי בסופו של דבר ללמוד ביולוגיה חישובית למרות שידעתי שאין לי רקע תואם (מעולם לא למדתי ביולוגיה ומדעי המחשב)- רציתי בכל זאת להתנסות בזה ולראות אם זה יכול להתאים לי.
הסיבה העיקרית לבחירה בתואר הספציפי הזה היתה החשש מתואר ש"אין מה לעשות איתו אחר כך".
בסופו של דבר התחלתי השנה ללמוד באוניברסיטה ביולוגיה חישובית, סבלתי מכל רגע במהלך הסמסטר, הרגשתי שאני לא מסוגלת להתעמק ולהשקיע בחומר כי אני לא מתחברת לתחום. החלטתי לפרוש מהתואר.
עכשיו אני מאוד מבולבלת כי אני לא יודעת איך להמשיך, התואר היחידי שבאמת מעניין אותי הוא פסיכולוגיה אבל אני לא רואה את עצמי מטפלת באנשים בתור עבודה.
האם כדאי ללמוד פסיכולוגיה ולהמשיך אחר כך לתואר שני בתחום אחר כדי שיהיה לי סיכוי למצוא תעסוקה ושכר הולם?
אשמח לעצות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025