היי לכולם. אני כותבת מתוך תקווה שהשיתוף יעזור לי, אני פשוט מיואשת מתוסכלת מהכל.
אני מרגישה בודדה ואני לא יכולה לשאת את זה יותר.לא מפעילה אינסטגרם או פייסבוק. ובווצאפ אף אחד לא שולח לי הודעה.
פשוט ניתוק מוחלט מהחברה.
ביום יום אני מדברת עם כמה חברות
אבל מעבר לזה לא מצליחה להמשיך את הקשר.
זה רק התעניינות חסרת טעם.
יש לי חברה אחת נצלנית כשאני יוצאת איתה למקומות תמיד מתחילים איתה ואז הערך העצמי שלי עוד יותר יורד.
למרות שאני מאוד צעירה (בת 18) בגלל החסר שלי בילדות אני כל היום מתעסקת בחיפוש אחרי בן זוג ופשוט אף אחד לא שם אליי. אין לי קשר אפילו ידידותי עם אף גבר.
אין לי ביטחון עצמי ומעצבן אותי שאני זקוקה כל הזמן לאישורים מהסביבה שאני יפה, מוכשרת וחכמה. וגם שאומרים לי את זה אני לא מאמינה.
יש לי כישרונות ריקוד, שירה אבל הם סמויים אני מפחדת מהשיפוטיות של הסביבה.
יש בעיה נוספת, אני נמצאת כרגע בשירות לאומי בתפקיד מאוד נחשב ומסווג אבל קשה לי שם מאוד מבחינה חברתית. ממש חרדה.
קופאת במקום,מפחדת לדבר ולא מרגישה בנוח.הרושם הראשוני שעשיתי גרוע והם תופסים אותי בצורה לא נכונה. יצא שגם שיקרתי קצת כדי שיחבבו אותי.
גם העובדה שאני דתיה מקשה עליי להשתלב.
כי לא יצא לי הרבה בחיי לדבר עם גברים בחופשיות, להתיידד וגם אם כן החוויות עבר שלי לא היו מוצלחות.
בכללי נראה לי כשאנשים רואים אותי ברחוב הם חושבים שאני לא מחוברת למציאות,אני מוזרה,מרחפת עם מבט בוהה.
חזרתי לטיפול אצל פסיכולוג אחרי הפסקה של חצי שנה...
אבל כשאני מסתכלת על החיים שלי הם נראים בלאגן אחד גדול, הפרעת אכילה, הפרעה טורדנית כפיתית, חרדה חברתית, חוסר ביטחון עצמי,ביקורתיות שיפוטיות.
יש לי שאיפות, חלומות גדולים, תמיד הצטיינתי בכל מה שעשיתי אבל אני מאבדת כוחות.
אני כל כך בודדה שזה שובר! מה לעשות???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות