אחרי פרידה. לא מצליחה להמשיך הלאה. איך?

אור בת 28 | כתבה את השאלה ב-15/02/20 בשעה 12:49

אעשה את זה קצר
הייתי בקשר עם בחור שהיה אהבת חיי!!! בחיים לא חוויתי קשר כזה עם נפש כלשהי.
הכי דאג לי, הכי תמך בי, הכי העריץ אותי.
עשיתי טעות שלא יכלנו להתגבר עליה (כנראה שהוא יותר) והקשר נותק **לפתע פתאום** לפני חודש וחצי.
(אי אפשר להשיג את הבן אדם אם חשבתם לומר לי פשוט תתקשרי אליו)

כמעט בכל סיטואציה שיש לי הוא עולה לי במחשבות, מתבאסת שאי אפשר להתייעץ איתו ובכלל לשמוע או לגעת בו! שזה גם אחד הדברים שחסרים לי ברמות!!!!!!!!

אני בוכה מלא! גם סתם באמצע היום

אני לא יודעת איך שרדתי את החודשיים האלו
ואני רוצה לסגור מעגל. רק מילה.
אין לי דרך לעשות את זה ובגלל זה זה יותר קשה.
אין לי כבר איך לנחם את עצמי

אני יוצאת לדייטים ומבטלת או אומרת לא כי חושבת עליו שיש משהו לא סגור אצלי!

תודה למי שיתן עצה

איך לסגור מעגל?

ללכת עד אליו (לא ריאלי. לא יכול לקרות)

עזבי, תמשיכי הלאה בלי שום סגירה

אחר בתגובות