מרגיש שאני מפספס את החיים שלי. מה לעשות?

אדיר בן 21 | כתב את השאלה ב-20/02/20 בשעה 13:57

אני משוחרר כבר שנה, דמיינתי את השנה הזאתי אחרת...
טוב אז השתחררתי מהצבא וכבר לאחר חודש כל אחד מהחברים הלך לדרכו והקשר נותק, התחלתי לעובד בעבודה שחשבתי שתהיה זמנית אבל אני תקוע שם כבר 8 חודשים - מרוויח 3 אלף בלחץ. הסיבה העיקרית שאני עדיין תקוע פה זה בגלל שאני רוצה להתפתח ולגדול אבל אבא שלי לא מוכן לתת לי לגדול, אני מודע שזה משפיע עלי באופן שלילי ואני רוצה אפילו לעבור לגור לבד. אני מפחד שאני לא יצליח להסתדר לבד והמצב הבריאותי של אבא שלי יפגע בגלל שהוא לא מוכן לתת לי לגדול ולהתגבר, במיוחד שבזמן האחרון אני מרגיש בודד באופן קיצוני ובכלל אין לי שום ניסיון עם נשים, זה מתחיל להשפיע עלי חזק לאחרונה ואני מרגיש שאני לא מי שאני רוצה או צריך להיות... יש איתי שני אנשים בני 35 שעובדים איתי ושניהם כבר התרגלו לזה שהם מבוזבזים, אני מפחד להיות כמוהם ומצד שני אני מפחד לקחת את הצעד הקיצוני הזה של לעזוב את ה״מעטפה״ של אבא שלי ולגרום לו לדאוג לי...
כבר מאז שהשתחררתי אני רוצה לעזוב, אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות אבל אף פעם לא הסתדרתי בלי העזרה של המשפחה (והמצב בבית הןא בית משוגעים כבר שנתיים)...
יש לי כמה אופציות תכלס:
1. להתחיל ללמוד השכלה גבוהה כמה שיותר מהר.
2. לעבור לגור לבד ולהפוך להיות בן אדם בוגר ולנסות לתקן את הפספוס בחיים שלי - להרוויח יותר כסף אפילו ואז להתחיל ללמוד.
3. יש לי בן דוד שגר בארהב, הוא רואה אותי כבחור חלש ומבוזבז - כילד בן 17 (בדיוק כמו שאבא שלי רואה אותי) אבל הוא הציע לי לקחת סיכון ולעבוד אצלו בעסק שלו(בעגלה שלו).
אני באמת חסר ניסיון וזה אשמתי שלא עשיתי פעולות קודם לכן, אבל אני מפחד להסתדר לבד ולגדול בגלל אבא שלי... אני אובד עצות ואשמח לעזרה מה אתם הייתם ממליצים לעשות בתור חברה יותר בוגרים. אענה לכל שאלה בשמחה ועוד פעם, אשמח לעזרה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"