יוצאים לדייט ושם זה נגמר למה זה קורה לי?

אמלי בת 18 | כתבה את השאלה ב-21/02/20 בשעה 19:04

היי אסק פיפול , כמו שהבנתם מהכותרת בזמן האחרון יצאתי לכמה דייטים וכל דייט שלי הסתיים בדייט ראשון והבחור נעלם .
אני בחורה יפה ( שיער ארוך, פנים יפות , וגוף חטוב ) כך שהמראה הוא לא הבעיה פה .
היה גבר אחד שיצאתי איתו שהכרנו במציאות ודיברנו בווצאפ נפגשנו ופשוט לא הלך והוא לא שלח הודעה אחרי הדייט כלום ( נעלם )
והיה לי עוד דייט שהכרנו ברשתות חברתיות ואחרי הרבה זמן שדיברנו החלטנו להיפגש והדייט היה ממש טוב אבל לאחר הדייט השיחות התחילו להיות ממש יבשות ואחרי יומיים הפסקנו לדבר .
בשני המקרים לא התנשקתי בסוף הדייט כי זה לא זרם לשם ( היה רק חיבוק ונשיקה על הלחי )
אני באמת מנסה להבין מה הטעות שלי , אני בחורה מצחיקה זורמת לפעמים קצת ביישנית אבל סה״כ אחלה בחורה.
למה יש דייט אחד ושם זה נגמר ?
הבעיה מגיע בי ?
והגברים הללו יכל להתפתח משו אבל יכול להיות שלא נתתי להם הרגשה כזאת ?
אני מחפשת זוגיות אמיתית לא קשר של סטוץ.
תודה בכל מקרה לעונים

למה אין דייט שני והם נעלמים פתאום

לא נמשכים אלייך

חושב שאת לא יפה

לא נהנה

הוא מחפש קשר סטוץ ואת נראית לו רצינית