היי כולם,
אני אשמח לעזרתכם בנושא של הסבה לאחר תואר. קודם כל אני אספר קצת על עצמי-
סטודנט לתואר במדעי המדינה שנה ג'. אני לא רואה את עצמי עובד משרה הקשורה לתחום שלי.
הממוצע שלי כרגע עומד על 88 ואני בררתי באוניברסיטת תל אביב לגבי שני מסלולים שמאפשרים לבוגרי תואר ראשון בממוצע 85 להתקבל ללא פסיכומטרי:
1. חוג לאחר תואר במדעי ההייטק ששם אני נדרש להשלים ל-4/5 יח מתמטיקה מלפני הלימודים. לומדים תכנות ואני יכול בשלושה סמסטרים לסיים את הלימודים. העניין עם התואר הזה שהוא חדש והוא לא תואר במדעי המחשב זה תואר במדעים מדויקים ולומדים קצת מתמטיקה, קצת מדעי המחשב וקצת מערכות מידע והם טוענים שהם מלמדים את התכלס בשביל לעבוד בתעשייה( ככה טענו ביום פתוח). מצד שני, אני מפחד שלא תהיה לי עבודה אחרי התואר כי התואר לא יהיה מוכר על ידי מעסיקים.
2. חוג לאחר תואר בחשבונאות בשנתיים לימודים(4 סמסטרים) במקום שלוש שנים וסמסטר שעושים מי שלומד תואר במסגרת רגילה עם חוג נוסף(כיום אין יותר שנת השלמה רביעית והתכנים משולבים לאורך התואר). היתרון של המסלול שזה ממש "מקצוע" וזה רק בשנתיים.
הנטייה הטבעית שלי יותר לכיוון של מדעי ההייטק ואני חושב שזה יותר יעניין אותי. העניין שאני רוצה גם יציבות ושלא יהיה לי את החשש שלא יהיה לי מעסיק שירצה לקבל אותי אחכ.
אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות