מרגיש שדפקו אותי... רק המחשבה שאני אהיה אפסנאי כל השירות מעלה בי בחילה

הנדפק בן 18 | כתב את השאלה ב-13/03/20 בשעה 19:47

קב"א 52 דפ"ר 60 ופרופיל 45

אמנם זה לא נתונים מרשימים (כאילו טובים אבל לא איזה גאון דור) אבל כן אפשר לזקוף לזכותי שסיימתי 10 יח"ל מדעי המחשב והייתי מאוד רוצה לעסוק בתחום הזה בצבא. בכל מקרה לא קיבלתי מיונים לשום דבר לא משנה מה ביקשתי (בעיקר בגלל שהיה לי פרופיל קרבי עד לא מזמן 72) וכשירד לי הפרופיל עקב בעיה רפואית, כשביקשתי מיונים אמרו לי שזה מאוחר מידי (ההורדה התבצעה כחודש וחצי לפני הגיוס) בכל מקרה קיבלתי גיוס 8.3 והתגייסתי לכלל צהלי וביום הגיוס הודיעו לי שאני הולך להיות מסופח בתל השומר ולעזור לגייס למשך 40 יום ורק לאחר מכן יקבעו לי שיבוץ וישלחו אותי לטירונות. אמרתי לעצמי טוב נו בסדר 40 יום וזה גם הזדמנות נהדרת להשתפשף לפני הטירונות. עכשיו קיבלתי אפסנאות, בהתחלה הייתי קצת בבאסה כי שמעתי שלאנשים שבשרשת החיול יש שעות יותר טובות וכזה אבל אז אמרתי לעצמי טוב שמע כולה 40 יום קח את זה באיזי. עד שבא היום המפקד של האפסנאות ואומר לנו שגם אם קובע לנו קצין מיון שיבוץ מעולה, אם הם רוצים שנישאר באפסנאות אז ישאירו אותנו, גם אם אנחנו ממש רוצים לעזוב כן אני בהחלט מבין שזה הצבא ואין מה לעשות, אבל קיבלתי מזה באסה ואני מפחד שאני אהיה אפסנאי כל השירות צבאי שלי. הוא הוסיף גם שהסגל שלו שזה 60 חיילים שלהיות אפסנאים זה השירות שלהם, 58 מהם היו מסופחים כמונו. אני לא יודע מה לעשות ורק המחשבה שאני אהיה אפסנאי כל השירות מעלה בי בחילה. למישהו יש איזה עצה מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"