שלום לכולם,
אני בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה וכמו שכולם יודעים, אין הרבה מה לעשות איתו.
כרגע יש לי עבודה לאקדמאיים, אני אוהבת אותה, אבל החלום שלי זה לעסור בטיפול בבני אדם, לכן גם הלכתי לכיוון.
בימים אלו אני מתמיינת לשני סוגים של תארים שניים מאוד מבוקשים
תואר שני בפסיכולוגיה בתחום מסוים שעוזר לאנשים לתפקד באופן מיטבי (אליו התקבלתי לאחר ועדה לא קלה) ובנוסף אני מתמיינת לשני מוסדות שמלמדים תואר שני בטיפול באומנות.
הועדת קבלה בתארים הטיפוליים אורכת כ3-4 שעות בצורה קבוצתית ואני מרגישה שאני לא מצליחה להביע את עצמי כמו שצריך בניגוד לראיון פרטני (כמו שהיה לי בועדה בתואר השני בפסיכולוגיה) שלשום קיבלתי תשובה ממוסד שרציתי ללמוד בו טיפול שלא התקבלתי לאור הועדה שהיתה. מאז, אני תוהה למה לא התקבלתי? על סמך מה שפטו? הרי כולם סביבי תמיד אומרים לי כמה מתאים לי ללמוד ולעסוק בזה. מהמוסד השני שהתמיינתי לאותו תואר עוד לא קיבלתי תשובה ואני ממש חוששת שלא אתקבל, כי זה המקצוע שייעדתי לעצמי בעתיד.
אם לא אתקבל לתואר בטיפול באומנות, אלך ללמוד את התואר השני בפסיכולוגיה, אבל אני לא בטוחה כמה זה מתאים לי התחום עצמו בפסיכולוגיה. אני מסתובבת כמה ימים עצובה שלא אעסוק במה שאני אוהבת באמת וזה מתסכל.
אני מנסה לא לחשוב על זה, אבל קשה לי כי כל כך רציתי ללמוד במקום שאליו לא התקבלתי.
מה אתם מציעים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות