רואה אותו צמוד לאחרת, אוכלת בין לבין את הלב עם בכי ולב שבורמה אתם הייתם עושים?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-24/03/20 בשעה 17:21

היי,
חשוב לקרוא את הכל, תודה לעונים מראש.
לפני שנה בערך הכרתי במהלך שירותי בחור מדהים כבן 22, דתל''ש לשעבר שמגיל 19 עזב את הבית וגר עם שותפים ! בהתחלה היינו מדברים מעט עד שזה הפך ללעשות משמרות יחד ולדבר המון ולהתגלגל לידידים טובים שנפגשים המון ובעיקר נהנים.
אציין שכל מי ששאל אותי הייתי אומרת לעולם לא נהיה זוג כי מה הקשר, עולמות שונים והפוכים.
אני דתייה מסורתית ואילו הוא דתל''ש לשעבר.
לפני 4 חודשים התגלו הרגשות של שנינו אחד לשניה והחלטנו לקחת סיכון ולממש את האהבה הזו למרות ההבדליים ההזויים.
בהתחלה דאג לי, כיבד אותי, היה שם בשבילי.
מהר מאוד זה הפך לקשר הרסני.
היה נוגע למרות שהצבתי לו גבולות, למרות שהייתי אומרת לא הקול שלי לא נשמע, היה ממשיך כאילו לא שמע, ולמרות שאמרתי יותר לא ודיי הוא לא הפסיק ואפילו נפגע. ואני הלא בסדר שיש לי עקרונות כאלה לשמור על עצמי עד היום.
אני הכרתי אותו למשפחתי שכיבדה ואהבה אותו מאוד, לא שפטו ולא ידעו מה אני עוברת בפנים.
הוא לעומת זאת ניסה לדבר עם המשפחה החרדית שלו, שלא הסכימה לקבל אותי כי אני ספרדייה שבשלב כזה בחיי(20+) עדין לא במקום של לשים כיסוי ראש ולחזור יותר בתשובה ממה שאני היום(מתפללת, שומרת כשרות ושבת, מתחזקת לאט לאט, מאז ומתמיד דתייה מסורתית).
לפני כחודש בערך נסענו לחו''ל, עוד שהיינו ידידים מאוד רצינו לעשות טיול יחד.
בחו''ל כיבד ודאג והיה שם, ואיך שחזרנו הבחור השתנה ב180 מעלות, הייתי בוכה לידו זה היה עובר לידו,
פתאום כמעט ולא מדברים, ויש ימים שבכלל, להיפגש פעם ב.. השירות היה לו יותר חשוב מחברה שלו, חברים שלו הם בעדיפות הראשונה, פתאום אני הקטנה.
בפורים האחרון החלטתי לקום וללכת, וכמה שהיה לי קשה חזרתי כי לא הייתי מסוגלת ואמרתי לו שאני רוצה להילחם, כרגיל זה עבר לידו, התקשר אלי שמע אותי בוכה, ביקשתי לראות אותו והוא אמר עוד יומיים ניפגש רק, הוא נהנה בפורים, ואני- בכיתי ואכלתי את הלב , ביום השני של פורים הלכתי בלילה להעביר לחבר שלו משלוח מנות שלו שישאיר לו בחדר בלי לראות אותו, וחבר שלו אמר לי שהוא לא עונה לו כמה שעות, אני התחלתי לדאוג, התקשרתי, לא ענה, שלחתי הודעה ובזלזול אחרי כמה ד'ק רשם שהוא בסדר, שאלתי איפה הוא וטען שהוא בעיר עם חברים בפאקינג 2 בלילה שזה לא לגיטימי לו, יום למחרת ראה אותי בשירות ולא הבין מה אני עושה שם, איתו פתאום.
החלטנו לחזור, אמרנו צאנס אחרון,
הגעתי למצב שאני מפחדת לומר לו לא, לומר לו דיי, לומר לו שקשה לי, כי הוא היה קם והולך.
במוצ''ש לא דיברנו בכלל עד שעה 22, התקשרתי אליו וידיאו וברגע שאחותי באה לומר לו שלום מהר ניתק תשיחה והתחיל לסנן אותי עד יום למחרת, לראות הודעות, סטטוסים ולהתעלם ממני, יום ראשון ששלח בוקר טוב אמר שאני לא בסדר שאחותי ישבה לידי, לא הגבתי, ואז ב15 פגש אותי ושאל אם אני מאוכזבת ממנו, הסברתי לו שהוא שפט אותי והוא ביקש פעם ראשונה בחיים סליחה.
אציין שכל ריב שלנו הוא מצדיק את עצמו ואני הלא בסדר בהכל.
שישי האחרון היה צריך להיות אצלי שבת, הבריז כי היה אחרי עבודה לילה הלך לישון מ8 עד כניסת שבת ולא ענה ולא כלום, ובמוצש כאילו הכל רגיל שבוע טוב ונעלם !!!!;
החלטתי שאני לא ממשיכה, שאני מרימה ידיים, הוא בשלו מסנן אותי ולא אכפת לו ממני אז אני מפסיקה לפחד ולשתוק ונפרדת..
כל החברים העירו לי כמה פעמים מה את עושה שם קומי ותלכי אבל למי יש את האומץ לקום וללכת
מפה לשם עברו יומיים, והיום רואה אותו והוא צמוד לאחרת, ואני .. מחפשת את ההסברים שאני יכולה לתת למשפחתי מה קרה פתאום ותהסברים לצלקות שהוא השאיר לי בכאב . ואוכלת בין לבין את הלב עם בכי ולב שבור.