מה הטעם בתואר אם אני קם כל בוקר בחרטה והולך לעבודה שאני לא אוהב?

TheMessiah בן 18 | כתב את השאלה ב-30/03/20 בשעה 17:37

היי
אני מתכנן להירשם לאקדמיה בקרוב, ולמרות שיש לי ידע לאן אני הולך, אני פשוט לא מצליח להחליט על מה להתמקד. חשבתי ללכת לתואר הכפול של הנדסת חומרים וכימיה אבל עד שאסיים את התואר(4.5 שנים) אני כבר אוכל לעשות תואר שני בכימיה. אני בונה על מחקר בכימיה באקדמיה(האידיאל שלי) אבל זו עבודה שקשה מאוד להשיג. מצד שני אם אני הולך לתואר בכימיה לבד אני לא אוכל להמשיך לתואר שני במתמטיקה שזה משהו שאני גם מאוד אוהב ואני מפחד לסגור את האופציה של התחום הזה. מצד שלישי גם הכישורים שרוכשים בהנדסה הם הרחבת אופקים שהייתי מעוניין לקבל. אני לא יודע מה לעשות ואני ממש מפחד שבעוד כמה שנים אני אסתכל לאחור ואתחרט על ההחלטות שעשיתי.

בקיצור, ממש סליחה על החפירה, אשמח אם תתנו לי עצות למה לעשות, אני פחות מעוניין לגמור כמורה בבית ספר בגלל מחסור בעבודה ומצד שני אני לא רואה מה הטעם בתואר אם אני קם כל בוקר בחרטה והולך לעבודה שאני לא אוהב.

מה ללמוד?

כימיה

הנדסת חומרים וכימיה

תבדוק אפשרות לתואר משולב של מתמטיקה וכימיה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"