הלב והראש לא על אותו תדר. מה לעשות?

מבולבלת בת 20 | כתבה את השאלה ב-02/04/20 בשעה 10:50

אני והוא היינו בקטע מתמשך כמה חודשים (פלירטוטים, דייטים, מבטים וכו)
לדעתי הוא לא היה בטוח לגביי, היה On&off לפעמים מתקשר לפעמים לא (יש לציין שהוא בחור חסר ביטחון ואני ההפך הגמור)
אבל אני הייתי מאוהבת בו
נמשכתי אליו בטירוף (הוא לא ראה את זה ככה, אבל ידע שאני בעניין) ולמרות שהיו גברים בעניין שלי אף אחד לא עניין אותי חוץ ממנו. פשוט לא ראיתי כלום, רק אותו.
כחודשיים לאחר שהקשר נותק ממנו בגלל שפגע בי הכרתי מישהו אחר.
גבר שמעריץ אותי ואוהב אותי כמו את החיים שלו.
הייתי בתקופה של לב שבור (חוץ מההוא היה עוד פצע פתוח וענק לפניי)
הכרתי את אהבת חיי
לא עניין אותי משיכה או לא
חיפשתי אהבה וחום והיה לי הרבה לתת
הרגשתי שכל החיים פגשתי גברים שלא מבינים אותי והנה- הוא כן.
המשיכה לא הייתה משהו מהצד שלי (מההתחלה) אבל אני אוהבת אותו בטירוף
אנחנו תקופה ארוכה ביחד
וזה נהיה קשה יותר ויותר.
אני לא רוצה לעזוב אותו בחיים ולפגוע בו זה לפגוע בעצמי. אני לא מסוגלת.
אבל מידיי פעם עולות מחשבות על ההוא, בהתחלה הייתי אומרת בגלל שזה טרי אבל זה כבר עושה לי בלאגן בראש. שבאלי שניפגש, שנדבר, חושבת על זה שאני נמשכת אליו.
בחיי שאני לא רוצה באמת שלא, זה כואב לי אבל זה פשוט מגיע.
כואב לי אפילו לכתוב את זה.
מה לעשות?