היי לכולם אשמח לשמוע את דעתכם
השבוע אבא שלי בא אליי עם הטלפון הנייד שלו ואמר לי ״תראי כל פעם צצים לי פה דברים שקופצים״ והסתכלתי ואכן ראיתי כל מיני תמונות פורנוגרפיות כאלה שצצות כפרסומות. אמרתי לו שכמה דק ישאיר אצלי את הנייד ואמחוק את הכל. שחיטטתי בטלפון , בהיסטוריה באינטרנט ראיתי תוצאות חיפוש של הכרויות נשים גילאי 25+,( לא נרשם לשום אתר פשוט הופיע בתוצאות) ביוטיוב בהצעות לסרטונים שמופיע , היו שם סרטונים כאלה פורנוגרפים , קטעים מסרטים של זוגות במיטה, כל מיני סרטונים לא ברורים מאוד מאוד מיניים,
הסתכלתי עוד בהיסטוריה של הטלפון והדבר מהחודשיים האחורנים. עכשיו אני אסביר לכם אבא שלי הוא בן אדם בן 65 , הוא בקושי יודע לתפעל את הוואטצאפ, יש לו תמיד 800 הודעות שלא נקראו, נכנסתי לוואטצאפ ולהודעות רגילות לא ראיתי שיחות עם נשים או משהו מחשיד ואין מצב שהוא מוחק כי שוב, הוא לא יודע לתפעל את הפלאפון שלו, לראיה הודעות מאוד חשובות שהוא מקבל מהעבודה מהבנק מספקים שהוא קובע איתם ולא רואה את ההודעות כי הוא לא יודע להיכנס אליהם אפילו. הוא מאמין בשיחות טלפון ולא הודעות , שלא נדבר על זה שלהקליד ״בוקר טוב״ לוקח לו כמעט 20 דקות. כמובן שלא שאלתי אותו על זה כלום, כי הוא ואמא שלי נשואים מעל ל30 שנה, יש לו 5 ילדים אני ואחים שלי כאשר הגדול בן 30 , אבא שלי סבא גאה כבר 5 שנים. לכן מעניין אותי יכןלה להיות אופציה נגיד שמישהו גולש לו על הדפדפן או מתחבר מרחוק? או שאני פשוט תמימה ואלה הדברים שאבא שלי עושה ומחפש באינטרנט?
אבל מצד שני אם הוא היה עושה את הדברים האלה הוא לא היה מושיט לי את הפלאפון ליד ואומר לי תסדרי לי את זה, ושוב אני מכירה את אבא שלי הוא מהדור של פעם זה כל כך לא מתאים לו ולא הוא. מה דעתכם ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות