האם יש סיכוי שאני בהיריון?

בדוי בת 16 | כתבה את השאלה ב-05/04/20 בשעה 11:06

היי שלום,
אני בת 16, קיבלתי מחזור פעם ראשונה לפני 4 שנים בערך אבל עד עכשיו הוא לא סדיר וב4 חודשים האחרונים המחזור שלי השתנה הוא התחיל להיות חום וממש חלש ומגיע ללא תסמינים(כאבים,רגישות בחזה ועוד...) הוא נמשך כשבוע כרגיל.
לפני כחודש קיימתי יחסי מין לא בפעם הראשונה(אני לא נוטלת גלולות אלא משתמשת בקונדומים) ועכשיו הייתי צריכה לקבל מחזור פחות או יותר.
אתמול היה לי דימום חלש וחום(כמו שהיה ב4 חודשים האחרונים), חשבתי שקיבלתי מחזור אבל היום אין כלום כאילו גם לא היה כלום.
מה זה יכול להיות? למה זה יכול לקרות? האם יש סיכוי שאני בהריון?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"