‎בגדתי בבן אדם שאני הכי אוהבת, בבן אדם שהכי חשוב לי, בבן אדם שרק דואג לי

אנונימי בת 17 | כתבה את השאלה ב-05/04/20 בשעה 15:23

‎אני חייבת לפרוק משהו שיושב עליי
‎לפני כחודש בערך עשיתי משהו נורא, משהו הכי נוראי שבן אדם יכול לעשות בעיני, ואני מודעת לזה, אני בגדתי.
‎בגדתי בבן אדם שאני הכי אוהבת, בבן אדם שהכי חשוב לי, בבן אדם שרק דואג לי ולא מחסיר ממני שום דבר.
‎אם תשאלו אותי למה עשיתי את זה אני באמת לא אוכל לענות, הלוואי שהייתי יודעת, כנראה זה בגלל הראש המתוסבך שלי והאופי המעצבן שלי שרק מחפש כל היום ריגושים, ותאמין לי או לא אני חושבת שהרשתי את זה לעצמי רק כי באמת היה לי טוב מידי.
‎למרות שזה כבר כביכול עבר ולמרות שהוא כבר סלח לי, לפחות ככה הוא אומר, אני בטוחה שזה עדיין יושב עליו בדיוק כמו שזה יושב עליי, באותו רגע שזה קרה אני הרגשתי כל כך רע עם עצמי ותוך כמה דקות ישר התקשרתי לספר לו, להסתיר דבר כזה זו ממש לא הייתה אופציה. הוא נשבר. אני יכולה להגיד הרבה דברים על הבן אדם הזה אבל כשהוא באמת נשבר ומתפרק זה לא משהו שקורה. בן משפחה קרוב שלו נפטר והוא לא נשבר ככה . אני דוחה, אני מגעילה ובאמת קשה לי להסתכל על עצמי אחרי זה, וזו לא הגזמה. אני אפילו לא חושבת על להאשים את האלכוהול ואני לוקחת אחריות מלאה.
‎זה כאב לי, בחיים לא כאב לי ככה, אחרי כמה ימים ישבנו ודיברנו והוא אמר לי שלהיפרד זה לא משהו שהוא באמת יכול לעשות כי זה רק יהיה לו עוד יותר רע. בסוף ניסינו לשכוח מזה ובאמת שממש טוב לנו עכשיו וזה נראה שבאמת הכל כרגיל, מדברים כל יום ובאמת שאני אוהבת אותו ממש. יצא שזה נפתח השבוע שוב והתחלתי לבכות לו בטלפון והוא פשוט הרגיע אותי ואמר לי שאני אפסיק לבכות עכשיו ושהכל בסדר ושאני אראה שלאט לאט זה יעבור, הכי אבסורד שהוא זה שמרגיע אותי בכלל.
אבל לא יעזור כלום, אני מרגישה נוראית, זה לא מגיע לו, הוא אמר לי שגם הוא חושב על זה כל יום אבל הוא לא כועס ושהוא בטוח שמתי שהוא זה יעבור, שאלתי אותו למה בכלל סלח לי וענה לי שהוא לא יכול לדמיין את החיים שלו בלעדיי, באותה שנייה פשוט נשברתי והתחלתי לבכות, איך אפשר בכלל להחזיר אמון אחרי שהרסתי אותו. אני בחיים לא אוותר עליו, אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי בחיים. אבל זה יושב עליי, אפילו יותר מלו.
סליחה שזה באמת יצא ארוך אני פשוט מיואשת כבר, זה הגיע למצב שאני כל יום פשוט יושבת במיטה ובוכה ומתפרקת.
אשמח מאוד לייעוץ

אפשר להחזיר אמון שנהרס?

כן

לא

תמיד אפשר לנסות.. הזמן עושה את שלו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"