מדבר איתי רק בלילה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-13/04/20 בשעה 14:16

היי אני בת 22, אני נמצאת במצב מאוד מבלבל עם בחור..
הכרנו לפני הקורונה, הכרנו בתור ידידים והתקרבנו ממש ממש טיפה, הבחור ביישן וגם אני..
לפני כמה זמן הוא אמר שהוא רוצה לנסות מעבר לידידות כי הוא כן מרגיש משהו ואמרתי טוב ניתן לזה צאנס.. ואז הקורונה נכנסה לתוקף ואי אפשר להפגש ולא לעשות כלום.. אין דרך ממש להתקרב..
אנחנו מנסים לשמור על קשר אבל משהו מוזר לי איתו, הוא נזכר לדבר איתי ממש מאוחר בלילה, סביבות 12-1 בלילה ובשאר היום כלום..
אם אני שולחת הודעות והכל במשך היום הוא לא ממש זורם וזה ממש בקטנה של מה קורה וזהו..
אני מנסה לחשוב מה הסיבה שהוא שולח ומנסה לדבר רק באמצע הלילה? (וזה לא מוביל לכיוון המיני)