היי :)
כבר שנים יש לי חלום לספר את הסיפור שלי,
תמיד חלמתי על הרצאה, כתבה, ספר או סרט אבל זה יסופר. יש לי סיפור יחודי שהתמודדתי איתו במשך מספר שנים (לא כותבת מה מהסיבות זיהוי)
והרגשתי עכשיו אני בדיוק מוכנה לזה, וראיתי המון אנשים שמעבירים הרצאות וזה נתן לי המון מוטיבציה לבנות ולהעביר הרצאה משלי על הסיפור.
עכשיו אני לא ממש יודעת יותר מידי איך להתחיל ואיך להכוונן למה אני רוצה להגיד מעבר ומה המטרה בעצם הסופית, כי לבוא ולהגיד שאני רוצה לתרום לאוכלוסיה מסויימת ולתת לה השראה רבים עשו זאת לפני.
בנוסף, זה לא המקצוע שלי, אני גם לא רוצה להפוך את זה למקצוע, יש לי כיוון אחר שאני מחפשת בחיים וזה סוג של "התנדבות" מהצד לתרום לקהילה, איך סוגרים מקומות להרצאות? והאם בכלל אפשר לא להפוך את זה לעבודה שלי, תוך כדי שאני מתעסקת בתחום אחר לגמרי?
ודבר אחרון, חלק מהסיפור זה איך הייתי במקום הנמוך ביותר, כשהגעתי להמון מקומות לא טובים.
אני קצת פוחדת שאנשים שישמעו על זה בריאיונות עבודה, בתחום שאני מתעסקת בו ישמעו את ההרצאה ויחשבו שלא כדאי לקבל אותי לעבודה או בכלל דברים לא טובים.
הרי כל המטרה של ההרצאה הוא להעביר שלפני שנים הייתי במקום מאוד נמוך והצלחתי, אני ממש לא שם, וגם אתם יכולים.
מה אתם אומרים?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות