כשאני הייתי ילד, בפסח היו מצות, שניצל עם פרפוריי מצה, תפוחי אדמה ואורז.
היום יש לכם עוגות שלמות שמתאימות לחתונות. יש קמח מצה תופח שממנו אפשר להכין חלות ופיתות.
אני ממש מרגיש שאנשים שעושים את זה חושבים שאלוהים הוא מפגר שכלית והוא לא יבין שהם סתם מנסים לעבוד עליו. כל הרעיון של כשרות לפסח הוא לא לאכול לחם, לזכר יציאת מצריים. ופה זה כנראה כמו עורך דין שמצא פרצה בחוק ושם אבקת אפייה במקום שמרים, וככה אלוהים לא יבין שזאת עוגה חגיגית עם קצפת ויחשוב שמדובר במצה.
באמת, לא מרגיש לכם צבוע? העיקר שאקונומיקה בבית היא עם חותמת כשל"פ, אבל לחמניות זה סבבה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות