שלום לכולם,
אני בן 22, מגיל קטן יחסית אני זוכר עצמי אדם מאד סקרן, באופן כללי וגם סקרן מינית.
עוד כנער הייתי צופה בהמון סרטים, יש לציין גם של סטרייטים וזה היה עושה לי את זה מאד אך לאט עם הזמן סקרנו אותי גם סרטים בין גברים. הסרטים בין גברים עשו לי את זה, הייתי צופה המון ואפשר להגיד שעד היום אני מעדיף לצפות בסרטים פורנוגרפיים בין גברים.
חשוב מאד לציין שתמיד זה היה וגם עד היום בפן המיני בלבד.. תמיד הסתכלתי על נשים, יצאתי עם בחורות ושכבתי עם בחורות ונהניתי מאד, עד לפני חודש עוד הייתי מאוהב בבחורה ששברה לי את הלב.
אבל ברגע שזה נגמר איתה או שקורה לי משהו בחיים שגורם לי לייאוש מבחורה או קושי, אני פונה למין הגברי.
בשנה האחרונה שכבתי עם 3 גברים, באקט עצמו נהניתי במידה מסוימת ועמד לי אבל יחד עם זאת מאד לא אהבתי את הסיטואציה והיה לי קשה איתה, לא כי אני מכחיש את המשיכה שלי לגברים אלא ממש פשוט מרגיש שזה לא אני... לא המקום שלי, לצורך הדוגמא אני לצד גבר ואומר לעצמי שבא לי שתהיה לידי אשה שארגיש בנוח להתכרבל איתה ולנשק אותה. כמו כן אני לא מסוגל להתקרב לאיבר המין הגברי אפילו שאני חרמן ממש אני אומר לעצמי שאין לי בעיה לעשות את זה איתו אבל יש לי גבולות שקשה לי איתם. אחרי אקט עם גבר אני נגעל ממש מתקלח כמו משוגע ומנקה את עצמי (דבר שלא קורה לי לחלוטין אחרי סקס עם אשה), ויום למחרת שאני חרמן שוב אני אצפה שוב בסרט גייז או אפילו יכול לנסות למצוא סטוץ עם גבר בתקופה קשה.
החלום הכי גדול שלי שתהיה לי בת זוג טובה שתהיה לי מערכת יחסים ארוכה איתה( לא הייתה לי מערכת יחסים זוגית עם אשה מעל 7 חודשים) שתגרום לי ״לשכח״ ולהפסיק לפזול לצדדים, וכמובן שהחלום הגדול שלי הוא להתחתן עם אשה! אני מאד אוהב את המין הנשי, ולכן נורא נורא קשה לי לחיות עם המשיכה גם לצד השני, כי ביום יום אני רואה סרטים של גברים ומדי פעם ״נופל״ למין עם גברים ברגע של ייאוש.
איך אמשיך ככה? אני כמובן לא מדבר על הנושא עם אחרים, יש בי המון חששות מהדבר הזה כי אני כבר בן 22 ובעתיד הלא רחוק צריך להתמסד.. קשה לי עם המשיכה הזאת לגברים במיוחד שאני יודע שאני נמשך לבנות מאד ששכבתי עם בנות והיה לי טוב ורוצה לחיות עם בנות, קשה לי עם זה ששכבתי עם גברים ושבראש שלי אני לא שולל לשכב עם עוד גברים בעתיד... מה קורה לי? איך אמצא בחורה איך אתחתן? אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
בריאות לכולם❤️
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות