מרגישה שהמשפחה של החבר שלי לא מספיק קרובה. מה לעשות?

אנונימית בת 25 | כתבה את השאלה ב-21/04/20 בשעה 09:14

אוקיי אז אני והבן זוג שלי שנתיים ביחד ואוטוטו גם עוברים לגור ביחד.
אני ממש מאוהבת ואנחנו נורא מאושרים אך עם זאת יש משהו שממש מציק לי וכמובן שגם שיתפתי אותו אך לא היה יותר מידי מה לעשות עם זה.
אני בת יחידה וגם הוא, המשפחה שלו גרה בחול ויש לו רק קצת דודים רחוקים פה.
אחד הדברים שאני מאוד אוהבת וחשוב לי זה המשפחתיות וארוחות השבת המשפחתיות.
לי אומנם יש משפחה מורחבת גדולה מאוד אך מבחינת משפחה גרעינית זה די מצומצם
הוא אצלנו כמו בן בית וכל הדודים שלי ובני הדודים שלי ממש אוהבים אותו וכמובן ההורים שלי וסבא וסבתא שלי.
את ההורים שלו אני לא כל כך מכירה רק דרך הווטסאפ בגלל שהם גרים בחול אבל אני יחסית בקשר סבבה איתם, תמיד היה לי קשר מעולה עם ההורים של האקסים שלי ותמיד אהבתי לנסוע לשם לשבתות וזה ממש חסר לי בקשר שלנו כי אומנם אצלי יש את זה אבל אני חוששת מה יקרה עוד כמה שנים שחס וחלילה סבא וסבתא שלי לא יהיה בחיים ואז אולי לא יהיה יותר ארוחות כאלה או יהיו לעיתים יותר רחוקות.
ומבחינת המשפחה שלו יש את זה אבל רק מידי פעם וגם אז זה רק אצל דודים שלו שממש כיף לי איתם אבל זה קצת שונה ממה שחשבתי שיהיה.
בנוסף יש גם את העניין ששנינו ילדים יחידים בלי אחים זאת אומרת שאם נתחתן ויהיו לנו ילדים אז לא יהיה להם דודים מה שנורא מבאס אותי.
יכול להיות שזה נשמע טיפשי אבל ממש אשמח אם מישהו יבין את ההרגשה שלי