מה זה מכינה או מכינה קדם אקדמית?

מתעניין בן 21 | כתב את השאלה ב-21/04/20 בשעה 20:22

אני חייל משוחרר בן 21 משוחרר כבר 4 חודשים אני חסר תעודת בגרות אין לי בכלל כי לא השקעתי בלימודים השירות הצבאי גרם לי להתבגר מאוד ולהבין דבר אחד חשוב - בלי תעודת בגרות אין התקדמות בחיים וזה באמת נכון לא משנה כמה חכם תהיה או עם יהיה לך עסק משלך בסופו של דבר עם העסק יקרוס תצטרך למצוא או ללמוד משהו אבל כרגע אני מאוד צעיר אין לי דאגות לגבי לימודי תואר ראשון או באיזה אוניברסיטה ללמוד הדאגה שלי היא שאין לי בגרות ואני מתכוון להשלים אותה אני הבנתי שיש מכינות לבגרות
ויש מכינות קדם אקדמיות שזה בתוך מוסדות לימוד אקדמיות אני הבנתי שהמכינות הקדם אקדמיות הם שנה בלבד והם לא מזכות בבגרות אלא הם נותנות תעודת סיום מכינה קדם אקדמית והם התחליף לתעודת בגרות ואפשר להתקבל איתם לכל מוסד בהתאם לציונים ולבחינה הפסיכומטרית עכשיו השאלה שלי מופנת אליכם
אני אשמח לקבל חוות דעת או כיוון דרך או לשמוע טיפים מאנשים שעברו את זה מה יותר מתאים לי מבחינת המצב שאני נמצא
מכינה לבגרות או מכינה קדם אקדמית אני חושב ללכת על מכינה הקדם אקדמית אבל אני רוצה לשמוע עצות ממכם

תודה רבה.

מכינה או מכינה אקדמית

מכינה לבגרות

מכינה קדם אקדמית

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"