חבר הכי טוב שלי קמצן ולא זורם וחושש שזה משפיע עלי, מה אומרים?

דן בן 32 | כתב את השאלה ב-21/04/20 בשעה 18:12

אז ככה, יש לי חבר שהוא הכי קרוב אליי. יש לו תכונות שמשגעות אותי וחושש שאני נדבק בזה.

כל פעם שיוצאים. הוא הראשון לחתוך הביתה מוקדם שכולם בשיא הכיף
כל פעם שאנחנו אצלו הוא הראשון "לגרש" אותך.
כל שיחה איתו הוא הראשון לסיים אותה
הולך איתו ברחוב הוא חייב להיות כמה צעדים קדימה ממני
מעולם לא זרם איתי לחו"ל. מאוד מתקמצן על הכסף שלו
והוא מרוויח טוב. חוסך על דברים שמשגעים אותי
מחמם במיקרו ולא בתנור כפי שהוא טוען הרבה יותר טעים בגלל עלות חשמל
היה תקופה בעבודה זמנית ולא קנה חטיפי אנרגיה כי רצה לחסוך למרות שאוהב מאוד.
ראה אותי קונה תפוזים בסופר "ווואה מתנפק הא?"
לא קונה לחם כי הרגילו אותו לא לאכול לחם אבל שהוא אצלי הוא זולל לי את הלחם.
כל פעם הוא מציע דברים ורוצה שאני אזרום אבל שאני מציע הוא מסרב בטענה דבילית.
וחשבתי לעצמי ואמרתי שמהיום אני מתנהג אליו בדיוק כמו שהוא אלי. מציב לו מראה : )
נ.ב
גם כשהייתה לו חברה כמה חודשים לא ראיתי אותו. ועכשיו שיש לי חברה ולו אין. אנחנו הרבה נפגשים.
מה אומרים ? אני צודק או מגזים ?

זה משפיע ?

ברור. תמתן את הפגישות איתו

לא. הכל בסדר, אתה מגזים.

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"