החבר הכי טוב שלי רוצה שאשכב עם אשתו. האם לחתוך ממנו?

יונתן בן 25 | כתב את השאלה ב-05/05/20 בשעה 17:20

אז ככה חבר שלי שאני איתו מהבית ספר וחברים הכי טובים שנים. שנינו כיום נשואים ואפשר לומר שהוא בין החברים הבודדים שלי כיום שככה יש לי איתו קשר על בסיס שבועי והוא יקר לי ומידי פעם ניפגשים במסעדות. אני ואישתי יוצאים איתם מידי פעם לבתי מלון בסופ"ש בקיצור ולעניין... אנחנו מדברים בטלפון ואז הוא זרק עלי פצצה הוא אומר לי באלי לראות את אישתי עם גבר אחר ושיתפתי אותה במחשבות שלי והיא זורמת איתי ורק נישאר לי לארגן גבר שישכב איתה ובגלל שאתה החבר הכי טוב שלי והיא מכירה אותך ורוצה אותך ואני בטוח שתישמור את זה בסוד אני רוצה שתיהיה איתה... ואני לא ידעתי מה להגיד התחלתי לתרץ לו שאני לא מסוגל להיות עם אשה של חבר ואני בעצמי נשוי ואם אשתי תגלה היא תזרוק אותי לעזזאל ואשת איש וענינים... אבל הבחור לא מרפה והוא ואשתו נהיו אובססיבים ומתקשרים אלי מלא ושולחים לי תמונות שלה בעירום ולמרות שאני מבקש מהם יפה להפסיק זה לא בדיוק עוזר...
השאלה שלי האם לחתוך ממנו ולהפסיד חבר או לחכות שזה יעבור לו והכל יחזור על מקומו בשלום??
וביררתי על זה קצת ומיסתבר שיש דבר כזה של גברים שנהנים להיסתכל על האשה שלהם עם גבר אחר. קוראים לזה 'קוקהולד'....

האם לסיים איתו את הקשר?

לחתוך

לתת לו צ'אנס

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"