האם זה אפשרי או שלוותר?

אנונימי בן 16 | כתב את השאלה ב-06/05/20 בשעה 21:21

היי, אני מרגיש רגשות כבר די הרבה זמן למישהי שאני יודע מראש שאין לי סיכוי איתה.
אני בא מתחום המשחק, אני שחקן, יצא לי להשתתף באיזשהי סדרה, כמה הצגות, אני מכיר לא מעט אנשים בתעשייה ואני מבין בערך מה הולך שם...
לפני שנה בערך עשיתי אודישן כלשהו לסדרה שכיום משודרת בטלוויזיה, לתפקיד הראשי, לצערי לא התקבלתי (אבל זה לא הסיפור), אותה האחת שאני בעניין שלה התקבלה לסדרה, יצא לי להכיר אותה באודישן ולהחליף איתה איזשהי מילה או שתיים... היא הרבה יותר מצליחה ממני ואם אתם שואלים אותי, גם כמה רמות מעליי (אני לא מנסה להוריד את עצמי, פשוט ככה אני רואה את זה)...
אני נער לא הכי חתיך שיש, אני יחסית שמנמן ולא הכי רזה שבעולם, מאז הרגע שהחלטתי שאני נעול על לעשות משהו לגבי הרגשות שלי כלפייה, אני הכנסתי את עצמי לתוך אימונים (לפני שבוע וחצי בערך) אינטנסיביים יחסית כדי לחטב את הגוף שלי, בשביל עצמי ובשביל להוכיח לעצמי שאני יכול להיראות טוב יותר...
אף פעם לא הייתה לי חברה, הרבה פעמים יצא לי להתחיל עם בנות אבל זה מאוד לא עבד.
באוקטובר האחרון, כמה ימים לפני שהסדרה עלתה שלחתי לה הודעה באינסטגרם שבה ציינתי שאני זוכר אותה מהאודישנים, סיפרתי שנבחנתי לאחת הדמויות בסדרה ושאני מאוד מפרגן לה, כי אני בטוח שזה מה שהם חיפשו והיא עושה עבודה מדהימה, היא ענתה וכתבה לי תודה רבה, יצא לנו להחליף עוד שתי מילים לגבי עולם המשחק...
לפני חודש בערך שלחתי הודעה נוספת "מה קורה?", היא לא ענתה ורק אחרי שבועיים כתבה "בסדר"...
היום אני החלטתי שאני הולך על זה סופית, אני לא מוותר, אני פשוט מרגיש שאני מוכן לעשות הכל כדי להתחבב עליה ולהכיר אותה... היא צילמה סטורי שבו היא מראה שיעור מקוון במחשב, שלחתי לה תגובה מצחיקה של "לשים על השתק, לכבות מצלמה ולהפעיל את נטפליקס... זה תמיד עובד". אני יודע שזה טיפשי, אני מטומטם ואין לי מה לעשות כי זה פשוט חלום כזה שלא יקרה מעולם. אבל אני מאמין שזה כן יכול לקרות.
לא ציינתי שאני עוד מעט בן 16, היא קטנה ממני בקצת פחות מחודש.
אני רוצה לשמוע תגובות מכם, ובבקשה אל תשאלו מי אני כי מעניין אתכם עם איזה "שחקן" אתם מתכתבים. אני רק רוצה לקבל עצה, מה אתם חושבים? האם זה יכול לקרות? איך זה יכול לקרות? אני מטומטם מדי אם אני חושב שזה אפשרי? אני חי בסרט?
תודה לכל העוזרים :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"