נמשך מינית ונפשית לנשים שונות לחלוטין. איך להתמודד עם זה?

אליהו בן 26 | כתב את השאלה ב-06/05/20 בשעה 12:20

יש לי בעיה חמורה. אני נמשך מינית לנשים שונות לחלוטין מאלו שאני מחבב או מתחבר נפשית.

אני נמשך לנשים עם נראה מסוים: מטופחות, בוטות, מוחצנות, מיניות, זורמות. מה שנקרא בלסנג "שרמוטה". כשאין לי שום עניין בעולמן הפנימי, במה הן חושבות ומה הם יודעות. ולאחר שיחות לא ארוכות אני מבין שזה גם לא כזה עולם פנימי עשיר באו נגיד. רק עם נשים מהסוג הזה יצא לי לשכב. ואני יודע שמבחינתן הסקס איתי היה אפיזודה זמנית ולא חשובה בדיוק כמו שזה היה עבורי.

אבל נפשית אני מתעניין בנשים שונות לגמרי, בלי שום דבר משותף. אני מתחבר לבחורות חכמות, עם אופי ויופי עדין. מלומדות, עם רוחב אופקים וטעם בלבוש. אחת שלא תשים מכנסון שחושף חצי תחת, אבל גם לא אחת שתסמיק כשמישהו אומר את המילה "אשכים". בחורה שאפשר לדבר איתה שעה על גישתה של איין ראנד, מודל הנפש הפריאידני או על מהפכת אוקטובר.
בעיה היא שאני לא יכול לחשוב על בחורה כזאת באופן מיני. קשה להסביר את זה. אני יכול להינות מהיופי שלה, וכשהיא אומרת את שמי, אני מרגיש קצת "התלהבות" קלה. אבל.... אני לא מתאר לעצמי בחורה כזאת במיטה. אני גם לא יודע איך להזרים בחורה כזאת וגם לא יודע אם אקבל זקפה אפילו!
עם הנשים שתיארתי בפסקה קודמת זה ברור לגמרי: זאת בחורה שרוצה בדיוק את מה שאני רוצה והיא פשוט רק מחכה שאני אקח אחריות על הנושא. עם הבחורה מהסוג השני אני אפילו לא יודע להגיד אם אני בעצמי רוצה סקס.

זה יוצר מצב נוראי. אני לא יכול להתחבר נפשית כלל לנשים מהסוג הראשון ואין מצב שאני אהיה באיזשהו מצב מחייב איתן. פשוט אין מצב שאהיה איתה יותר ממספר פעמים מוגבל (בדרך כלל מוגבל לפעם אחת). ולא יכול לראות את הבחורה מהסוג השני כמשהו מיני.
האם יש עוד מישהו שמכיר את הבעיה הזאת? איך להתמודד?