שלום. אני עולה חדש (שלוש שנים בארץ) ואני שוקל קורס קונדיטוריה כדי להיכנס לתחום הזה. אבל אני לא בטוח. מה אני יכול לצפות מזה? ממ שאני יודע זה יכול להיות ממש רע, לעבוד 12 שעות כל יום, להתעורר ב 3 או 4 בבוקר, שיש הרבה לחץ, דברים כאלה. אבל אולי אני רק חושב על עבודה בתחום הזה במדינת לידה שלי. יש מישהו שיכול להסביר לי מה זה לעבוד בתחום קונדיטוריה בישראל? אם את/ה עובד/ת בתחום הזה את/ה מרוצה ושמחה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות