מתקשה חברתית בקרבי. מה לעשות?

לוחם בן 19 | כתב את השאלה ב-01/06/20 בשעה 19:00

שלום,
התגייסתי בנוב׳ 19 לקרבי. קיבלתי את השיבוץ והייתי דיי מרוצה כי שמעתי דברים טובים על התפקיד, למרות שהעדפתי תפקיד שקשור לתחום שאני חזק בו - מחשבים.
הגעתי לחיל וקיבלתי שיבוץ לגדוד שרציתי ממש להגיע אליו, אבל אז ראיתי שהאנשים במחלקה הם ערסים ודפרים ברובם ולא רציתי ישר לשלול אותם על סמך הרושם הראשוני וניסיתי בכוח להתחבר אליהם, וזה פשוט לא עבד. בזמן שאני מוכן להקדיש המון למענם, הם רק דואגים לתחת של עצמם, על כל מילה קטנה הם ישר תוקפים אותך ומאיימים גם במכות. אני מוצא את עצמי סופר שעות עד ליציאה הבאה הביתה. חשוב לי לעשות
תפקיד משמעותי, אבל לא ציפיתי לסבול כלכך. מצאתי לעצמי כמה חברים במחלקה אבל אנחנו מיעוט מאוד קטן וגם כנראה מפצלים אותנו ל2 צוותים ככה שלא בטוח שאשאר איתם בכלל. אני באמת אובד עצות. המפקדים לא תומכים ולא עוזרים לי, אנחנו עוד מעט מסיימים הכשרה ועדיין יש דיסטנס מטורף.
אני רק אגיד כי אני בן אדם מאוד חברותי, יש לי באזרחות המון חברים שכולם דואגים לספר כמה כיף להם בתפקיד וכמה האנשים איכותיים. כשאני עם המחלקה שלי אני מרגיש שאני בן אדם אחר, שקט ומופנם, רק מנסה להעביר את הזמן בשקט בלי לחטוף עונשים, כדי לצאת מהר הביתה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"