למה אף אחד אף פעם לא שומר איתי על קשר?

סוי בת 25 | כתבה את השאלה ב-05/06/20 בשעה 22:08

בבקשה לא להעלות לפייסבוק (:
כל פעם שאני נמצאת במסגרת מסוימת יש לי כמה חברים טובים בתוך המסגרת, אבל ברגע שאני יוצאת ממנה הם נעלמים. אתם בוודאי תגידו לי - כנראה כי את לא יודעת לשמור על קשר. אז לא. בהתחלה אני זאת ששולחת הודעות, מתעניינת בשלומם, מברכת בחגים, יוזמת פגישות...אבל הם אף פעם לא נזכרים בי לבד. ברגע שאני מתייאשת ומפסיקה ליצור איתם קשר הם פשוט נעלמים, כאילו אף פעם לא היו שם. ואני שוב יושבת ומנסה להבין מה אני עושה לא נכון? כנראה שבעייה היא בי כי זה משהו שיטתי. תיכון, צבא, מסגרות אחרות. גם עכשיו אני נמצאת במסגרת מסוימת שיש לי שם חברים. בתקופת הקורונה אני הייתי זאת שהייתה שואלת מה שלומם, מתעניינת איך עוברת עליהם התקופה, וזה כמעט אף פעם לא בא מהם. לימדתי את עצמי לא לצפות לכלום מאף אחד, פשוט להמשיך להיות חברה, אפילו אם הם לא כאלה, להמשיך להתעניין בהם ולבדוק מה שלומם. אבל לפעמים אני קמה מתוך שינה ממחשבה שאין לי באמת חברים וזה מאוד מעציב אותי.
מה יכולה להיות הסיבה שאנשים לא שומרים על קשר? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לשנות את זה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"