לפני שנה סיימתי תואר ראשון במדעי המדינה ופילוסופיה, ואחרי חודשים ארוכים של חיפוש עבודה בתחום הגעתי למסקנה שאין לי מנוס מלעשות תואר שני בתחום שכן אוכל למצוא בו עבודה.
אחרי הרבה בירורים וחיפושים הבנתי שהתואר השני הכי "פרקטי" שיכול להתאים עבורי זה במנהל עסקים, בתקווה שזה יעזור למקד אותי לתחום מסוים ולמצוא בו עבודה.
נכון שהרבה אומרים שמדובר בתואר כללי, אבל חשבתי שדווקא כתואר שני עם התמחות בתחום שיש בו עבודה (כמו שיווק או נתונים) זה כן יכול לעזור.
העניין הוא שאין לי איזשהו רצון להיות מנהלת, אני לא אוהבת לנהל אנשים וגם בכללי מבחינת האופי שלי אני מעדיפה הרבה פעמים שיגידו לי מה לעשות מאשר שאני אגיד לאחרים. לכן אני איכשהו נרתעת מהתואר שבסוף כן מתמקד בניהול, אבל אני שואפת דווקא לקחת ממנו את הדברים שקשורים להתמחות שאעשה (למשל להתמחות בשיווק בשביל לעבוד בזה, אך לא בתפקיד ניהולי). כי למשל תואר שני בשיווק בפני עצמו הוא יותר נדיר, לעומת תואר שני במנהל עסקים עם התמחות בשיווק שנחשב יותר יוקרתי ולכן אני גם אצפה שייקחו אותו יותר ברצינות.
האם לדעתכם זאת טעות לעשות את התואר הזה אם זו המטרה שלי, או שהתמחות מסוימת בו תמיד יכולה לעזור גם אם אני לא בהכרח שואפת להיות מנהלת?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות