לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
 
שאלה 292406
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

האם כדאי לעשות תואר שני במנהל עסקים גם אם אני לא רוצה לנהל?

שיר בת 25 | כתבה את השאלה ב-06/06/20 בשעה 13:28

לפני שנה סיימתי תואר ראשון במדעי המדינה ופילוסופיה, ואחרי חודשים ארוכים של חיפוש עבודה בתחום הגעתי למסקנה שאין לי מנוס מלעשות תואר שני בתחום שכן אוכל למצוא בו עבודה.

אחרי הרבה בירורים וחיפושים הבנתי שהתואר השני הכי "פרקטי" שיכול להתאים עבורי זה במנהל עסקים, בתקווה שזה יעזור למקד אותי לתחום מסוים ולמצוא בו עבודה.
נכון שהרבה אומרים שמדובר בתואר כללי, אבל חשבתי שדווקא כתואר שני עם התמחות בתחום שיש בו עבודה (כמו שיווק או נתונים) זה כן יכול לעזור.

העניין הוא שאין לי איזשהו רצון להיות מנהלת, אני לא אוהבת לנהל אנשים וגם בכללי מבחינת האופי שלי אני מעדיפה הרבה פעמים שיגידו לי מה לעשות מאשר שאני אגיד לאחרים. לכן אני איכשהו נרתעת מהתואר שבסוף כן מתמקד בניהול, אבל אני שואפת דווקא לקחת ממנו את הדברים שקשורים להתמחות שאעשה (למשל להתמחות בשיווק בשביל לעבוד בזה, אך לא בתפקיד ניהולי). כי למשל תואר שני בשיווק בפני עצמו הוא יותר נדיר, לעומת תואר שני במנהל עסקים עם התמחות בשיווק שנחשב יותר יוקרתי ולכן אני גם אצפה שייקחו אותו יותר ברצינות.

האם לדעתכם זאת טעות לעשות את התואר הזה אם זו המטרה שלי, או שהתמחות מסוימת בו תמיד יכולה לעזור גם אם אני לא בהכרח שואפת להיות מנהלת?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות