היי, זה יהיה טיפה ארוך אבל זה אחרי צמצום של מספר אירועים שהיו בין לבין.
אז ככה, בחודש שעבר הוציאו אותי לחל"ת.
ההחלטה להוציא אותי לחל"ת נבעה מאי רצון שלי לקחת על עצמי תפקיד נוסף.
אני עובדת בשירות לקוחות VIP ומעליי יש מנהל שמתנהל מול המנהלים של הלקוחות שלי.
מנכל החברה החליט לקחת אותי לשיחה בלי שום התראה מוקדמת וסוג של ביקר אותי, לפחות ככה זה הרגיש.
הוא הושיב אותי אצלו במשרד ואמר לי בפנים שאני לא עושה את העבודה מספיק טוב, במילים שלו "את לא חובקת את התפקיד הנוכחי שלך".
חייבת לציין (לא בקטע של להרים לעצמי) אני עובדת במקום 3 שנים ואני עושה מעל ומעבר והרבה יכולים להעיד על כך.
כולם נעזרים בי, כולם מבקשים את העזרה שלי ומעדיפים לפנות אליי לפני שפונים לאחרים, ואני תמיד עושה את זה ברצון ובאהבה, אפילו הלקוחות אמרו ים ממני (נודע באמת שזה לא פשוט לרצות לקוחות)
כששמעתי אותו אומר לי את המילים האלו חטפתי שוק כי זה ההפך הגמור ממה שאני חווה בעבודה.
אחרי השיחה עם המנכל המנהל שלי לקח אותי לשיחה ואמר שהם רוצים שאני אקח את התפקיד שלו ושאתנהל מול המנהלים, סירבתי כי המילים של המנכל נחקקו לי בראש ואני לא מסוגלת לשכוח ולסלוח על זה.
בגלל שסירבתי לקחת את התפקיד החליטו להוציא אותי לחל"ת, כי אני לא חיונית להם כבר.
אני בבית כבר חודש ואני צריכה לתת להם תשובה אם אני רוצה לחזור או לא.
אני כרגע לא רואה סיבה לחזור לשם כי אני לא מוכנה לקחת את התפקיד הזה על עצמי, בטח שלא אחרי מה שהמנכל טרח לציין לי בפרצוף.
השאלה היא, לחזור לעבודה או לא?
לחזור ולהתמרמר על החיים שלי? או למצוא עבודה אחרת ולהסתכן בעובדה שלא אמצא את עצמי שם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות