אז ככה אני בת 21 כרגע עובדת, מאוד רוצה ללמוד ומרגישה באמת מוכנות לשבת וללמוד.
הבעיה מתחילה כשאני לא סגורה על מה, אני פחות בן אדם ריאלי וחשבתי שאם כבר ללמוד אז אלך למשהו שאני מתחברת אליו כמו עיצוב. הבנתי שבשוק התחום של ה UI/UX מאוד מבוקש ות'כלס רוב העבודות הן עצמאיות ופה אפשר להכנס לחברה ולהרוויח יפה(שזה מה שאני מחפשת).
בהתחלה חשבתי על הנדסאי עיצוב וממכרה שלמדה באותו התחום והמקום אמרה שזה בזבוז זמן והתוכנית לימודים לא מספיקה כדי להתקדם ולמצוא עבודה בשוק.
התלבטתי אם כדאי ללמוד תואר בתקשורת בהתמחות תקשורת חזותית, אחר כך שמעתי על מכללות כמו האקריו וגון ברייס (אגב,אשמח לשמוע ביקורת בנושא ממי שמכיר), הבנתי שהן מבטיחות עבודה גם בלי תואר.אפילו שבתכלס מבחינת שכר אני משלמת בקורס בהאקריו יותר מהנדסאי עיצוב מדיה(שנתיים לימודי הנדסאי).
בקיצור, אני מבולבלת ממש, אשמח לדעת אם מישהו מכיר אולי קורס אינטרנטי חינמי לפחות לראות קצת על החומר כדי שאם כבר אכנס לזה לא אשלם סתם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות