מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 295450

הזמן

דווח

נהל

אחרי אוננות מרגיש מותש גם ביום למחרת, הגיוני?

מישהו בן 24 | כתב את השאלה ב-07/07/20 בשעה 13:55

אהלן.
שאלה קטנה!
בדר"כ לאחר אורגזמה אני מרגיש עייפות ותשישות, עד כאן הכל נורמלי.
הבעיה מתחילה שהתשישות נמשכת גם ליום למחרת ולפעמים יש גם כאבי שרירים עם המצב הזה ורק אחרי יומיים הגוף שלי חוזר לעצמו(סוג של)

השאלה היא האם זה נורמלי שאחרי גמירה אני אמור להרגיש עייפות וחולשה/כאבי שרירים או שיש לי איזו בעיה רפואית?

פשוט לפי מה שאני יודע גברים אמורים להתאושש מאורגזמה אחרי 20 דקות ואצלי זה לוקח המון זמן להתאושש...

האם אחרי גמירה אתם מרגישים מותשים/חלשים/כאבי שרירים גם ביום למחרת?

כן

לא

רק חולשה

רק כאבי שרירים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"