אני מרגישה שאין לי מה להביא למערכת יחסים זוגית.
אני בחורה די מורכבת.. יש לי המון תסביכים, אני לרוב מסתכלת על החיים בצורה שלילית והביטחון העצמי שלי נמוך - עם כל אלה אני משתדלת להתמודד יומיום אבל זה מאוד קשה כך שלפעמים יש נפילות. לשנות את עצמי לגמרי אני לא יודעת אם אי פעם אצליח אבל אני עושה צעדים קטנים.
אני מרגישה שמי שיכנס איתי לקשר לא ״ירוויח״ כלום. בקשרים זוגיים אני מאוד אוהבת ותומכת אבל לרוב מרגישה שאני זו שיותר זקוקה לתמיכה וסבלנות מצד בן הזוג (כלומר, ממה שנתקלתי עד כה תמיד אני הייתי הקצת יותר חלשה / בעייתית שצריכה שירימו / יעודדו אותה).
מעבר לכך, אני בן אדם מופנם ודי בודד, יש לי רק חברה טובה אחת והמשפחה שלי מונה 2 אנשים (הורה ואח בעל מוגבלות). זה מבאס אותי כי כשאתה נכנס לזוגיות אתה מצפה מבן הזוג שיכניס אותך לעולם שלו - לאיזה בדיוק ״עולם״ אני מביאה את בן הזוג שלי?
בזמן שהאקסים שלי היו מביאים אותי לארוחות משפחתיות וישיבות עם חברים לי לא היה לאן להביא אותם.. אחד מהם אפילו התעקש שנשב לארוחה יחד עם המשפחה שלי וזה היה פשוט מביך בשבילי ומאכזב בשבילו :-( זו הייתה הנקודה בה הוא הבין שהחיים שלי לא מתנהלים כמו חיים של בנות אחרות שהכיר.
אני מרגישה רע עם החיים שלי כשזה מגיע לזוגיות. משפחה אין מה לעשות אי אפשר לבחור.
מעגל חברים אני יכולה לנסות להרחיב אבל זו פשוט לא אני.. אני מאוד מופנמת והרבה פעמים נוח וטוב לי לבד אני לא ממש רוצה לתחזק יותר מדי קשרים - אבל כשזה מגיע לזוגיות פתאום אני מתבאסת שאני לא יכולה להביא אותו אל ״החבורה״ שלי.
אשמח לתגובות / מחשבות שיגרמו לי לראות את הדברים בפרספקטיבה אחרת או שיגרמו לי להבין שהמצב לא כל כך נוראי. אשמח גם לדעת אם אני יכולה לעשות משהו כדי לשנות את המצב או את איך שאני מרגישה. תודה רבה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות