מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

משפילים אותי בפייסבוק, זורקים עליי שקיות מים, אני אבוד!

עמי בן 16 | כתב את השאלה ב-28/05/14 בשעה 00:37

אחד החברים הכי טובים שהיה לי רב איתי בגלל שהוא חשב שאמרתי משהו שהוא אמר לי. וזה לא נכון. לא אמרתי כלום!!!
מאז הוא מפיץ עליי שמועות בשכבה שאני הומו, שאני מסריח, שההורים שלי מתעללים בי, שאבא שלי חולה נפש (שזה לצערי קצת נכון) ועוד דברים אחרים שחלקם נכונים אבל רובם סתם דברים מוגזמים!!!

ילדים מהשכבה שאני בכלל לא מכיר באים אליי ומתחילים לשאול אותי "זה נכון שככה וככה וככה?!"
זה גם עבר לפייסבוק... הוא איכשהו פתח קבוצה בפייסבוק והוא מעלה תמונות שלי שהוא מעצב עם שטויות ומכל מיני דברים הזויים עליי... וילדים אחרים עושים לייקים ומשתפים את זה... ואני בכלל לא מכיר אותם!!! אני בחיים לא פגעתי בהם או עשיתי להם משהו!!! הם סתם שונאים אותי וסתם משתתפים בחרם הזה שהוא בכלל לא מוצדק

כל יום נפתחת עוד קבוצה עם כותרת מגעילה אחרת עליי וכל יום כשאני מגיע לבית ספר מסתכלים עליי וצוחקים.. אפילו ילדים משכבות אחרות... אין לי חברים אני בודד אני מסתובב לבד בבית ספר... אני כבר שבועיים מתמודד לבד עם כל המעשים הרעים האלה וכל המצב הזה רק הולך ומדרדר!!!

לפני כמה ימים זה הגיע לשיא חדש כשהלכתי בסוף ההפסקה לשיעור אז זרקו עליי שקיות מים מהחלון מול ילדים אחרים שראו את זה ופשוט לא עשו כלום... חלק שתקו וחלק צחקו ואני מרגיש שממש מתעללים בי בבית ספר ואני לא יודע כבר איך לספוג את כל הדברים האלה!!!!

בבקשה תעזרו לי אני רק רוצה שיעזבו אותי לנפשי!!!!!!!

מה לעשות?

לספר להורים

לספר למורים

להחליף בית ספר

הצעה אחרת??? בבקשה תפרטו לי בעצות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"