מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

רוצה בת-זוג שאוכל לאהוב ולהרגיש נאהב

אח לה בן 21 | כתב את השאלה ב-28/05/14 בשעה 16:09

אהלן,

יש לי הרבה בעיות בתחום.
ראשית אני אציג את עצמי. צירפתי שיר שדי מסמל אותי, אז אם בא לכם להקשיב, בכיף.
אני בן 21, אני לא כזה גבר גברי. אני לא אוהב כדורגל וספורט. אני לא מדבר מגעיל ומנבל את הפה, יש לי פרצוף בייבי פייס, ויש לי הרבה חברות בנות. למעשה 95% מהחברים הטובים שלי הם בנות. מגיל קטן חשבתי שאולי אני הומו, אבל החלטתי עם עצמי שלא משנה מה, זה לא יקרה. גם אם אסבול אני אקים משפחה עם אישה, ושגבר נוסף לא יהיה במשוואה.
לפני כשנתיים התחלתי להפגש עם גברים. עשינו מה שעשינו. ומאוד נהנתי. ואני אמשיך עם זה כנראה עד שתהייה לי מערכת יחסים.
אני לא מאמין שאני אוכל להתאהב בגבר. נכון שיש איזה אחד-שניים שעושים לי קצת פרפרים, אבל אני מאמין שזו רק משיכה מינית.

אני כן חושב שהתאהבתי כמה פעמים בחיים שלי בנשים, שהיו מבין הידידות שלי. אני חייב להכיר את הבחורה לפני שאני מתחיל לפתח רגשות אליה... לאחרונה עשיתי צעד לקראת זו שממש התלהבתי ממנה. דיברתי איתה בטלפון כי לא יכולתי לדבר על זה איתה פנים מול פנים, נורא התביישתי. וזו מישהי שאני רואה אותה על בסיס יום-יומי. היא גדולה ממני בארבע שנים. היא סירבה בנימוס, אבל קשה לי להסכים לזה. אני ממש נדלקתי עליה, ועוד פנטזתי על החיים שלנו ביחד, חתונה ילדים וזה..
כן, אני מאמין שחלקכם יחשבו שזה עוד רחוק, כי אני רק בן 21, אבל אני לא מעוניין להתחיל לחשוב על משפחה בגיל 35, אני רוצה כמה שיותר מהר.
לאחר שהראשונה סירבה ניסיתי להציע למישהי אחרת לצאת איתי, הפעם פנים מול פנים, כי פחות התפדחתי. היא לא הייתה ידידה אלא מכרה שקטנה ממני בשנתיים, אבל גם היא סירבה.
ועכשיו אני מעוניין להציע לבחורה נוספת שגם עליה שמתי עין. הבחורה האחרונה שנשארה לי ברשימה.. היא ממש חמודה ויפה מאוד בעיניי. אני לא יודע איך להציע, מה להגיד. האם דרך הפלאפון או פנים מול פנים? בעיקר מה להגיד ואיך להתנהג כדי שהיא תסכים.
אני כבר לא יודע מה לעשות.... אני ממש רוצה שתהייה לי חברה, בת זוג, שאני אוכל לאהוב מישהי ולהרגיש נאהב. זה ממש חסר לי.

תודה רבה לכל מי שמייעץ :)